81DMC77
Aug 13 2007, 09:29 PM
Click to view attachmentClick to view attachmentAs dori sa-mi cumpar 4 jante BORBET si as vrea sa stiu si parerile voastre despre ele. Vreau sa pun cauciucuri de iarna pe ele. Merita 130 de euro?
INTERCEPTOR
Aug 13 2007, 09:57 PM
asa jante a avut varul meu pe masina. e 34 .sunt foarte rezistente .erau pe 16.daca ti plac ca aspect merita toti bani sa stii.ia le
oze numai noaptea faci??sa vezi si de jantele mele pls
Rares
Aug 14 2007, 09:00 AM
QUOTE (81DMC77 @ Aug 13 2007, 07:29 PM)

As dori sa-mi cumpar 4 jante BORBET si as vrea sa stiu si parerile voastre despre ele. Vreau sa pun cauciucuri de iarna pe ele. Merita 130 de euro?
130 euro toate 4 bucatile? Normal ca merita. Cel putin, pretul e foarte bun. Eu de astea am (16" J7 1/2). Mie imi plac. Dar sa le folosesti iarna... nu stiu ce sa zic. Eu pt. iarna am rotile originale, cu cauciucuri 14" 195x65. Idea e sa nu ai cauciucuri foarte late. Cu cat mai inguste, cu atat mai bine.
INTERCEPTOR
Aug 14 2007, 09:21 AM
rotile sunt frumusele nimic de zis.merg si iarna .au stat 4 ierni pe bmw cu cauciucuri destul de late 225 55 16.si masina a mers foaret bine pe zapada.acum 4 5 ani inca mai era zapada.la cat sunt de rezistente merge sa le ti si vara si iarna.dar numai sa nu mergi cu cauciucuri de iarna vara si invers .cauciuucrile inguste sunt bune la taiat zapada corect.dar daca stratul este foaret mare iti trebuie cat mai late sa pluteasca pe el cum se zice sa mearga pe ea.am facut eu niste teste mai demult .dar fara aparate si dastea cu un bmw e 28 la munte. cu 195 65 15 cauciucuri noi noute masina a urcat pana in poiana .si erau multi care nu au putut urca.cei drept eram 4 insi si cauciucuri noi de iarna.deci ia ti jantele
Rares
Aug 14 2007, 10:12 AM
Eu, pe masina pe care am avut-o inainte de e12, foloseam iarna cauciucuri de ploaie, daca pot sa le zic asa. Practic, erau cauciucuri universale doar ca aveau 3 santuri paralele destul de adanci pe banda de rulare, pentru evacuarea apei. Si vreau sa zic ca pt condus in oras au fost foarte bune. Avand in vedere ca iarna arunca astia tot felul de solutii pe strazi, practic nu mai exista zapada, decat mazga de aia. Si chiar mergem destul de bine cu ele. Mie imi convenea asa, fiindca cel mai mult umblu in oras iarna.
Oricum, iarna nu-i ca vara, nu?
81DMC77
Aug 28 2007, 08:49 PM
Am adus acasa Borbet-urile sa vad cum se comporta.
81DMC77
Jul 15 2008, 01:38 PM
Pana la urma au ajuns pe masina lui fratele meu.