Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 850CSI
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
LAZAR_FLORIAN
OK
INTERCEPTOR
sal domnul lazar florian.ls poti sa pui poze cu masina a si o scurta povestioara la MASINA TA.este un topic de rpezentare.si cred ca trebuie sa stie lumea de masina si de tine.apropo iar sunt in show uri cu ai a.ti am spus ca nu ma las .si am terminat o definitiv
Gimi
Vaaaaai cat poate sa fie de frumoasa ! wub.gif wub.gif wub.gif
florin83
bine ai venit!
superba masina!! wub.gif .. si culoarea..
georgem
Vreau si eu una la fel!!! E superba!
INTERCEPTOR
eu am avut privilegiul sa o aud sa o ating.chiar ca o ocazie foarte rara.masina are undeva in jus la 70 000 de km.
off topic sau rugaminte. florine... lazar florian este plecat din tara si nu stiu cat de des acceseaza net ul pt ca munceste.
soo ai putea sa iei tu reply ul lui cu poze cu tot sa i faci la masina mea un topic?ca nu se va supara. cu userul lui ??? daca se poate .ca nu stiu cand va mai intra.
masina este superba si a creat multe scandaluri .tongue.gifP
INTERCEPTOR
ce ma enerveaza rau la masina asta e ca are jante ca ale mele dar cele de pe spate sunt mai late de 9 j si eu le am pe toate de 8 j
as vrea si eu pe spate de 9 j:(
florin83
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 12 2007, 05:02 PM) *
florine... lazar florian este plecat din tara si nu stiu cat de des acceseaza net ul pt ca munceste.
soo ai putea sa iei tu reply ul lui cu poze cu tot sa i faci la masina mea un topic?ca nu se va supara. cu userul lui ??? daca se poate .ca nu stiu cand va mai intra.

ok boss biggrin.gif
316i
Am gasit eu doua bucati 9J. Sunt pe aproape. tongue.gif
ionusunt
@318is (ex316i smile.gif) ) :acuma ca ai roti fa si matale topic cu cazanu tau biggrin.gif tongue.gif
316i
O sa fac...la un moment dat... pardon.gif
INTERCEPTOR
nu stu dece mie imi place cel mai mult csi rosu.poate ca am posterul cu el de 7 ani pe perete.mai imi place si galben da nu asa mult ca rosu. oricum imi plac toate
TiL
De vis... rolleyes.gif Mi-am adus aminte de vuietul infundat al tobelor.
Iar culoarea ii vine de minune. Interceptor, albastrul asta credeam ca vrei sa ti-l pui pe 2000 wink.gif
INTERCEPTOR
nu fur culoarea la csi .
io'sŪ
offtopic.gif
QUOTE (316i @ Aug 12 2007, 11:39 PM) *
O sa fac...la un moment dat... pardon.gif

pey hai odata !
ionusunt
sa dezgropam si acest topic.de 2 zile tot vad masina pe langa blocul meu..tot timpul cand trec pe langa ea mi se taie picioarele tongue.gif e .....intr-un anume fel masina.pe langa big am vazut-o .are nr rosii...s-a vandut cumva ? sad.gif
Ciupanezu
Asta? smile.gif

ionusunt
da aceasta este
Peter Pan
superba, vreau si eu.
ionusunt
QUOTE (Peter Pan @ Apr 6 2008, 08:10 PM) *
superba, vreau si eu.

pai ai putea inlocui masina copmuna care este e46ele tongue.gif cu un seria 8..da o sa te rupa la impozit ...
xox
Cat e impozit la 5l? Creste si asigurarea?
ionusunt
mult de tot
la range rover de 4.6 era 28 d milioane impozitu...asigurarea peste 3.0 parca e la fel..da nu mai stiu cat e ........
florin83
peste 2L e la fel adica 550RON+ /an
ledocteur
la omniasig era 600 ron pe an asigurarea pt range rover. impozitu intr-adevar 28 de milioane laugh.gif
ionusunt
scuze daca am suparat propietarul azi cand m-am uitat la ea tongue.gif eu doar o admiram biggrin.gif
TiL
S-a luat de tine? biggrin.gif
Adevaru-i ca nu prea iti poti lua ochii de la asa bijuterie.
ionusunt
eu ma iau de lume ca se uita si la a mea tongue.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.