Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E23 728i neinmatriculata langa Pitesti
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
bartro
De ceva timp e de vanzare un E23 728i la un parc de masini sh si dezmembrare langa Pitesti, la km 105 (aproximativ) langa autostrada. Am trecut acolo saptamana trecuta, dar pt ca masina nu este inmatriculata nu sunt interesat. Masina nu are optiuni, interior bej crem. 3 roti aliaj, 1 tabla.
Pret e 800 Euro.
manole74
Masina este la Eugen. De la ea am luat saptamana trecuta ceasurile!
nmg
Este pentru dezmembrare ?
iorgos
Ce mai stai nmg?? Da o fuga pana acolo si vezi ce se mai poate lua.
haristeas51
masina aia este acolo de mai bine de juma' de an , daca nu ma insel.
manole74
Pai Eugen cu asta se ocupa, dezmembreaza masini. Iar masina este acolo de mai bine de un an si jumatate tongue.gif
316i
Bun, mi-ati economist timpul unei vizionari, am vazut-o si eu saptamana trecuta, dar mergeam prea repede si n-am ma avut cum sa ma opresc. Culoarea imi place. smile.gif
bartro
QUOTE (manole74 @ Aug 9 2007, 08:51 AM) *
Pai Eugen cu asta se ocupa, dezmembreaza masini. Iar masina este acolo de mai bine de un an si jumatate tongue.gif

Si nu spuneti nimic..
nmg
QUOTE (bartro @ Aug 9 2007, 10:34 AM) *
Si nu spuneti nimic..

Bartro, mai tii minte, bara spate si bandourile/flapsurile erau in buna stare ?
bartro
QUOTE (nmg @ Aug 9 2007, 10:43 AM) *
Bartro, mai tii minte, bara spate si bandourile/flapsurile erau in buna stare ?

Nu am vazut masina mai aproape decat se vede prin poze. Am fost Sambata trecuta, gard era inchis, am vorbit cu cineva care era pe teren dar n-am intrat. Poate stie manole74 mai multe, daca a luat piese de pe ea.
Sportivu
Spoilerul din fata il vreau eu. Sa vedem cat o cere pe el. eventual + bara daca nu m-o costa prea mult...
manole74
QUOTE (Sportivu @ Aug 9 2007, 03:01 PM) *
Spoilerul din fata il vreau eu. Sa vedem cat o cere pe el. eventual + bara daca nu m-o costa prea mult...

Spolerul fata original BBS, 200 lei!

Numarul proprietarului schrotului-0722 378876- Eugen. In curand poze.........
manole74
POZEEEEEEE
bartro
Pacat de masina e prea bun pt dezmembrat.
io'sŪ
si pe mine ma intereseaza spoilerul din fata.. manoleeeeeeeee
manole74
QUOTE (io`s @ Aug 13 2007, 01:33 AM) *
si pe mine ma intereseaza spoilerul din fata.. manoleeeeeeeee

Da un telefon si in 2 ore e luat! wink.gif
io'sŪ
OK
vorbesc cu omul si te sun, dar mai intai vreau sa stiu daca e identic (si ORIGINAL bineinteles) cu ce ai tu la baba in afara de gaurile de proiectoare si fanta de la intercooler, daca e de plastic.. etc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.