Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e 12 impecabilus
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
INTERCEPTOR
este un 520 carburator superb cu cutie automata.este al uni prieten care nu are nici o prietenie cu calculatorul:P asa ca ma vad nevoit sa fac cunoscuta masina.o are de foarte mult timp.si este tot ce are cel mai scump

si un alt e 12 525 care a fost al meu si sa dezmembrat de tot .saracau ce tabla perfecta a avut masinuta aia sad.gif(
TiL
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 8 2007, 01:23 PM) *
saracau ce tabla perfecta a avut masinuta aia sad.gif(

Si ce motor... rolleyes.gif
io'sŪ
daaaa... ft tare masina lui titi wink.gif
INTERCEPTOR
la mine in garaj:P acuma urmeaza amortizoarele pe fata
316i
Aha deci s-a eliberat rampa. biggrin.gif
INTERCEPTOR
daaaaaaaaaaaaaa cum sa nu.ia citeste data la poze:P
316i
A, da. smile.gif
INTERCEPTOR
am schimbat iar uleiul la ea uleiul la cutie f motor f aer saboti frana spate bara conexiune capete bara toate 4 si urmeaza o revopsire pe 2 usi ..ca s a trezit un animal sa o zgarie cu cheia .. salut romania sad.gif ce tarani needucati si manelizati
05aBi
Foarte ingrijita masina, imi place mult. Culoarea asta e una din preferatele mele, cea mai potrivita pentru BMW-uri, in special pentru cele retro.
Ai uitat sa adaugi ca are si servodirectie. biggrin.gif Daca ar fi sa pui mana pe un volan ca cel de pe ea, te-as ruga sa-mi dai de stire.
INTERCEPTOR
pai eu stau la rand la volanul ala de 6 ani sau 8

are servo tongue.gif
acum are si directie:P
lord halo
arcele de crom de la cel rosu dezmembrat le mai ai ?
ionusunt
eu acum vad
volanul ala are prima sigla bmw motorsport . f misto!
INTERCEPTOR
lord hallo le mai am
nu s impecabile.numai pt e 12:P 4 bucati le tin de cativa ani:P
lord halo
si nu faci si tu un amar de bine cu un suflet pricajit ...? biggrin.gif Le cumpar ! cool.gif pt ducessa mea rolleyes.gif
INTERCEPTOR
vb pe mess
ca le tin degeaba
lord halo
biggrin.gif Astept un semn atunci . Multzam !
INTERCEPTOR
nu astepta semn
da un semn
ca eu n u stiu cand esti sau nu:P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.