cum se face aerisirea instalatiei de racire la un urs de 2.0 m20???adica de unde?ca mi-am schimbat radiatoru ca se sparsese si nu stiu cum sa ii fac aerisirea!
mda...plin de nervi!!!am aflat cum se face, desfaci un surubel si bagi apa in vas pana da pe afara acolo si pe urma pui inapoi surubul!dar acuma e alta problema !tot nu raceste!!!!!se incinge in draci si nu stiu ce sa ii fac!!credam ca e de la radiator dar nu e
81DMC77
Aug 5 2007, 07:29 PM
Termostatul l-ai verificat? Lucreaza?
daca as sti si cum, l-as verifica!
81DMC77
Aug 5 2007, 07:44 PM
Pui apa intr-un vas si il pui la incalzit. Daca a-i avea un termometru ar fi si mai bine. Te poti uita aproximativ inainte sa inceapa sa fiarba apa daca se misca, daca se deschide. Asa l-am verificat si pe al meu si am descoperit ca dupa ce fiebea bine apa incepea sa deschida. L-am schimbat cu unul nou si de atunci nu mai am probleme. Eu zic sa verifici prima data termostatul. Si sa ai grija sa-l pui inapoi corect pt ca stiu caz in care a fost pus invers.
am inteles! multumesc pentru ajutor
81DMC77
Aug 5 2007, 08:12 PM
Cu placere! Spor la munca! poti sa vezi si la furtunele de apa daca se incalzesc toate, adica inainte de termostt si dupa si sa fie deschis si robinetul de la incalzire, sa fie pus pe cald. Asta inainte de a demonta termostatul. Si apoi chestia cu vasco-cuplajul, daca e bun. Sa vezi si radiatorul daca se incalzeste tot sau numai o portiune, atentie la elice si la altele care se invart pe acolo, ai grija la degete!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.