Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sherpisori
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Daxter
Hello,

Sunt la prima mea masina smile.gif am ales un ursulet. Mi-a spus cineva despre sherpisori, ca ar da mai 15-20 de cai mai mult (1.8 4 cilindri din 95 am momentan). Poate sa ma lamureasca cineva cu mai multe detalii, si eventual sa imi recomande pe cineva (in Bucuresti) cat mai ieftin smile.gif Si-a mai facut cineva? Se simte diferenta?
Multumesc mult
florin83
poate 1,5-2 cai sa dea.. alea sunt basme cu 15-20, mai ales de la un motor mic
Daxter
multumesc de lamuriri smile.gif
uwe
cu mici modificari se pot monta astia...
ii vand cu 1oo e
INTERCEPTOR
eu personal zic ca merita.nu ti da cai dar iti da cuplu.care e mai bun decat cai/si nu in ultimul rand dupa 3000 de ture se simte diferenta.mai ales ca ai mot mic si o s astai mai mult cu el turat.serpi cu chip si o sa fie mult mai bine
George77
Serpisorii cu cat maresti Air flow-ul cu atat isi fac mai bine treaba,in sensul ca isi fac simtita prezenta si oricum daca ii simti ii simti la turatii inalte unde motorul incepe sa aibe probleme cu air flow-ul, acolo unde filtrul de aer incepe sa restrictioneze,acolo unde traseul pe care aerul il parcurge pana a intra in cilindi la fel incepe sa se simta ,in sensul ca orice neregilarita impune o anumita rezistenta si la fel,cu cat este mai intortochoat traseul la fer rezistenta aerului de a curge este mai mare,deci in concluzie cu cat imbunatatesti curgerea aerului in cilindrii cu ata "serpisorii" isi fac mai multa simtita prezenta .Apio mai poti sa ii invelesti sa ii mentii calzi ,sa nu ii lasi sa transfere caldura interioara si asa mai obtiii ceva in plus si in plus ca te ajuta si la faptul ca scazi temperatura din camera motorului.
Iulika0069
Cum/cu ce se pot inveli, si unde?
316i
Exista un fel de banda izolatoare, am uitat marca. O dai ca pe un scoci pe tzevi. E destul de scumpa.
xox
Din ce am citit despre evacuarea rapida, daca-i invelesti si-i tii calzi, ii faci praf mult mai repede. Se deterioreaza metalul. Poate am inteles aiurea.
In fine, stie cineva cam cat ajuta pe un motor pe carburatie de exemplu? Tot 4 cilindri.
George77
Pai ,acum nu stiu daca este adevarat sau nu dar depinde cu ce scop iti pui evacuarea rapida si la fel cu ce scop ii invelesti,daca cauti performanata cred ca faci un lucru bun,Evacuarea este prinsa in surube,se poate inlocui.Daca iti pui "serpi 'doar ca sa ii ai acolo si sa te mandresti cu ei si poate sa le mai arati si altora ce ai sub capota, da, nu renteaza sa ii invelesti
George77
Te ajuta la fel ca cel pe injectie.Oricum daca nu schimbi si restul evacuarii da,s-ar putea sa obtii 3 cai daca daca reduci back presure dupa serpi iar mai castigi ceva,deci sa spunem daca mai alte modifocari la motor cum ar fi un sistem de intake dar gandit bine sa traga aer de arara si traseul sa ramana cat de cat rece si un cip ,sa zicem da poti castiga si 10 cai fata de evacuarea stok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.