81DMC77
Aug 2 2007, 07:00 PM
Nu am stiut unde as putea posta acest topic si incerc aici. Am descoperit azi si am ramas socat!!!!!!!! Difuzoarele fratelui meu au membrana varza, cred ca din cauza caldurii. M-am gandit sa va avertizez si pe voi. Mentionez ca sunt de firma. Nu stiu daca pot zice numele firmei asa ca mai astept.
georgem
Aug 2 2007, 07:48 PM
QUOTE (81DMC77 @ Aug 2 2007, 08:00 PM)

Nu stiu daca pot zice numele firmei asa ca mai astept.
Poti sa zici firma.
Sunt montate recent, noi?
ionusunt
Aug 2 2007, 07:59 PM
daca sunt montate pe placa dintre bancheta si luneta intr-un fel e si logic ca sunt praf...membrana e din cauciuc....si la 50 de grade in masina cate sunt cand o lasi la soare,nici nu e de mirare ca sunt praf ...gandeste=te la ce sunt supuse dupa caldura excesiva ,cand dai drumu la muzica....un alt sfat al meu ar fi ca niciodata sa nu dai drumu la muzica cu volumul dat tare.si asta afecteaza membranele,iar daca puterea care intra in difuzor e mare,cand intra brusc iti rupe direct membrana
81DMC77
Aug 2 2007, 08:02 PM
Sunt de generatie putin mai veche. Au vreo maxim 3 ani si sunt Blaupunkt Limited Edition de 12o w putere max. Nu au fost folosite cateva luni si masina a stat in soare. De aceea am postat asta, sa stie si altii si sa se fereasca. inca un punct in plus pt. folie. Ale mele nu au nimic si e si neagra masina.
Ionut
Aug 2 2007, 08:47 PM
pentru o mai buna protectie, intotdeuna e bine venit si un parasolar pe spate...eu asta folosesc si pana acum e totul in regula..
sergiu67
Aug 31 2007, 02:29 PM
asa si la mine cu folia, mai protejeaza si ea ceva. salutare marcel
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.