Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Se Vinde TIRU'......
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
Ionut
Cu durere in suflet se pare ca va trebui sa ma despart, dupa 5 ani, de masina mea. Incerc sa o dau pentru ca mai mult sta, nu prea mai merg cu ea, ca nu mai am cand, si mai bine o dau sa nu o mai vad ca sta aiurea. Nu ma grabesc, se vinde bine, nu se vinde iarasi bine, dar a aparut altceva mai important si asta e, poate isi gasestea alt stapan la fel de pasionat si care sa o injgrijeasca la fel de mult. Pentru cine nu cunoaste masina este un BMW E30 in 4 usi din august 1989, delphin metalic, cu abs, aer conditionat, inchidere centralizata, alarma, geamuri electrice fata-spate, trapa electrica, linie audio ALPINE, bara intre amortizoarele fata din aluminiu, interior curat, cu scaune sport, bancheta si tetiere retapitate si intr-o stare excelenta, obc II, volan din piele MOMO si maciulia de la schimbataor la fel.
Motorul este un 2700cmc, cu axa SCHRICK de 284,cu chip custom, distributia schimbata acum 10.000km, cu toate consumabilele schimbate acum 100km, merge bine, trage bine, evacuare inox de 50 Borla de la motor pana la toba finala si cu serpi HARTGE, diff LSD 3,64.
Articulatiile sunt toate schimbate, are amortizoare galbene fata-spate PATECH, arcuri sport H&R albastre fata si rosii spate flansele de la amortizoare fata-spate noi, montate chiar azi, discuri fata ATE cu striatii, discuri spate noi. La exterior are buza de IS si eleron de MTECH 1 si geamuri cu tenta. Mai sunt o groaza de lucruri schimbate la ea, dar cine e intereasat sa o cumpere vine si ii povestesc tot despre ea.
Pret: 4500 euro discutabil.
Tel:0722.292.119.
Poze se gasesc aici pe forum la sectiunea masina mea.
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2502
io'sŪ
ce pot sa spun... spor la vanzare!
alex230ro
e nervos pe un etrier stati linstiti smile.gif
Ionut
nu e de la etrier...dar nu stiu...se iveste o casa in viitorul apropiat si am nevoie de banii de avans...si de asta o dau ca altfel nu prea as renunta la ea... sad.gif
ionusunt
s-ar putea sa te scap eu de ea....repet s-ar putea. tongue.gif astept vanzarea unui jep .

oricum DE CE O VINZI ? laugh.gif
Ionut
pai singurul motiv ar fi ca vreau sa dau un avans la o casa noua si orice ban ar fi binevenit...dar altfel nu as renunta la ea.. sad.gif
ionusunt
QUOTE (Ionut @ Aug 2 2007, 09:43 PM) *
pai singurul motiv ar fi ca vreau sa dau un avans la o casa noua si orice ban ar fi binevenit...dar altfel nu as renunta la ea.. sad.gif

cand vinde fratimiu jeepu te sun..pana una alta vand range rover 4.6 cu gpl smile.gif) daca stii vreun amator tongue.gif
Ionut
ma, eu nu ma grabesc.... smile.gif
io'sŪ
functioneaza tot la masina? aer , abs.. tot tot tot? e ft important ca sa-ti iei banii astia pe ea
ionusunt
la urs te referi sau la Rrover ?:tongue.gif
ionusunt
eu in locu tau as da renoul...daca tot muncesti afara si mergi rar cu ele....ursu macar e mai rezistent decat renoul de o mie de ori .parerea mea/si iei si mai mult pe reno
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ Aug 3 2007, 01:09 AM) *
la urs te referi sau la Rrover ?:tongue.gif

bah, pai am scris pe topicul tau .. cu sifonierul ala....
normal ca la TIR m-am referit.. mad.gif
ionusunt
chiar ca sifonier....dala mare de baba laugh.gif oricum aia e mai mult un fel de zestre sa mor laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ionut
QUOTE (io`s @ Aug 3 2007, 12:54 AM) *
functioneaza tot la masina? aer , abs.. tot tot tot? e ft important ca sa-ti iei banii astia pe ea

functioneaza tot....iar daca mai sunt alte probleme le voi rezolva eu sau voi scade din bani, ca nu vreau sa pacacalesc pe nimeni... smile.gif
Ionut
QUOTE (ionusunt @ Aug 3 2007, 01:40 AM) *
eu in locu tau as da renoul...daca tot muncesti afara si mergi rar cu ele....ursu macar e mai rezistent decat renoul de o mie de ori .parerea mea/si iei si mai mult pe reno

ma...cu renoul se plimba fata mea in fiecare zi, ala nici nu are timp sa se odihneasca, cu bmw-ul ma plimbam doar eu...oricum daca il vand va urma altceva.. cool.gif
HUT
QUOTE (Ionut @ Aug 2 2007, 05:39 PM) *
Cu durere in suflet se pare ca va trebui sa ma despart, dupa 5 ani, de masina mea. Incerc sa o dau pentru ca mai mult sta, nu prea mai merg cu ea, ca nu mai am cand, si mai bine o dau sa nu o mai vad ca sta aiurea. Nu ma grabesc, se vinde bine, nu se vinde iarasi bine, dar a aparut altceva mai important si asta e, poate isi gasestea alt stapan la fel de pasionat si care sa o injgrijeasca la fel de mult. Pentru cine nu cunoaste masina este un BMW E30 in 4 usi din august 1989, delphin metalic, cu abs, aer conditionat, inchidere centralizata, alarma, geamuri electrice fata-spate, trapa electrica, linie audio ALPINE, bara intre amortizoarele fata din aluminiu, interior curat, cu scaune sport, bancheta si tetiere retapitate si intr-o stare excelenta, obc II, volan din piele MOMO si maciulia de la schimbataor la fel.
Motorul este un 2700cmc, cu axa SCHRICK de 272,cu chip custom, distributia schimbata acum 10.000km, cu toate consumabilele schimbate acum 100km, merge bine, trage bine, evacuare inox de 50 Borla de la motor pana la toba finala si cu serpi HARTGE, diff LSD 3,64.
Articulatiile sunt toate schimbate, are amortizoare galbene fata-spate PATECH, arcuri sport H&R albastre fata si rosii spate flansele de la amortizoare fata-spate noi, montate chiar azi, discuri fata ATE cu striatii, discuri spate noi. La exterior are buza de IS si eleron de MTECH 1 si geamuri cu tenta. Mai sunt o groaza de lucruri schimbate la ea, dar cine e intereasat sa o cumpere vine si ii povestesc tot despre ea.
Pret: 4500 euro discutabil.
Tel:0722.292.119.
Poze se gasesc aici pe forum la sectiunea masina mea.
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2502

vezi ca axa este SCHIRCK 284 nu 272. P.S. Sper sa-ti sterga user-ul de aici. dry.gif
Sorin
si sa iti consume mult Renaultul
Ionut
ba ce rai sunteti... sad.gif...gata am modificat din 272 in 284...oricum daca nu se vinde, ma apuc de renovare....
Sorin
lasa-ne lasa-ne
iulian325
ce oameni
ce idei

ce face femeia din om sad.gif
alex230ro
Nu ati auzit ca nu o vinde si chiar daca o vinde o iau eu in rate laugh.gif
Sorin
adevar ai grait Iulian
da_joint
TIR-ule vezi ca am vb ptr etrieri,insa omu nu da decat puntea cu totul...
Sorin
cica s-a rezolvat
Ionut
s-a rezolvat cu franele....e ok acum...merci. smile.gif
Ionut
masina este in continuare de vanzare...4200euro fix...fara jantele de aliaj....dar cu jante originale bmw de 14 cu cauciucuri de iarna, aproape noi, ca tot vine iarna si cu inca 4 cutii cu diferite piese...masina se poate vedea, testa si eventual cumpara dupa 10 octombrie cand vin in tara...update la masina...tocmai ce i-am facut unghiul de fuga inainte sa plec, i-am schimbat lichidul de frana si lichidul de servo... smile.gif
alex230ro
pentru cine este interesat 0723.318.581 pana se intoarce Ionut in tara.edit-doar pt vizonare nu si drive test smile.gif
Ionut
Deoarece deja este o urgenta, pretul scade la 3600 fix....hai cine vrea o masina buna sa ma sune ca am nevoie de bani destul de urgent. sad.gif
GAFTON BMW
cati cp astimezi ca are acum?
George77
pai nu o mai iei tu Alex in rate??
io'sŪ
QUOTE (George77 @ Oct 15 2007, 12:06 AM) *

unsure.gif hmm... pai.. mai are rate la una, vrei sa fie dator pana la pensie??? si-ar dori el...(ursu, nu ratele !) laugh.gif
George77
pai asta est este stilul lui,sta ce sta si mai face un imprumut,
iulian325
ionut,
vezi ca un vecin de-a lui tudor voia un urs bun, la intalniri parca venea cu o corsa
alex230ro
QUOTE (George77 @ Oct 15 2007, 12:06 AM) *

nu mai am de unde sa fac atatea rate deja saracia aia de Fiesta ma costa o caruta de bani pe luna unsure.gif + ca ai trebuie toti banii odata lui Ionut smile.gif
xox
QUOTE (iulian325 @ Oct 15 2007, 08:16 AM) *
ionut,
vezi ca un vecin de-a lui tudor voia un urs bun, la intalniri parca venea cu o corsa

I-am trimis poze acu, dar nu e serios deloc baiatul ala.
Ionut
QUOTE (GAFTON BMW @ Oct 14 2007, 11:05 PM) *
cati cp astimezi ca are acum?

are aprox 170 si ceva de cai...
io'sŪ
QUOTE (Ionut @ Oct 15 2007, 02:39 PM) *
are aprox 170 si ceva de cai...

doar atat? blink.gif
pe vremuri cand era masina lui alex zicea ceva de ~200 si cica facea e36ele 325i vanos, avea potentza !!! ... sa mai fi murit intre timp cativa, stiu ca tu ai avut grija de ea
alex230ro
Nu a fost masina mea tongue.gif de fugit fuge ca un 325i normal acum,daca se mai fac niste mici reglaje(alt cip) cred ca mai castiga niste cai acolo mellow.gif
io'sŪ
nu de tine era vb mah.. ce numai tu esti alex??? tongue.gif
de NIZ era vb wink.gif
alex230ro
Aaaaaa pai avea motorul asta pe ea? smile.gif din cate am vazut eu si Ionut masina a avut pe ea la un moment dat un motor de 2,3 Hartge rolleyes.gif
io'sŪ
nu nu, acest motor l-a avut, avea intradevar ceva hartge, capacul de la tacheti si evacuarea (serpisorii) wink.gif
Sorin
din cate stiu eu cand o avea NIZ-ul parca avea o chiulasa de 2.3 pe ea, si de aici raport mare de compresie ... oricum serpii ii mai are+ca acum are si axa schrick.
In combinatia asta e turbo friendly
io'sŪ
eu stiu de chiulasa de 2,5 nu de 2,3 wink.gif
Sorin
in momentul de fata are chiulasa de 2.5 dar atunci cred ca era 2.3
Ionut
in fine, nu mai conteaza ce a avut si ce nu , deoarece in seara asta s-a vandut....culmea culmilor e ca a ajuns chiar langa frati-su....langa fostul ZVK...fericitul: userul GaftonBmw.... smile.gif
io'sŪ
QUOTE (Ionut @ Oct 16 2007, 11:10 PM) *
in fine, nu mai conteaza ce a avut si ce nu , deoarece in seara asta s-a vandut....culmea culmilor e ca a ajuns chiar langa frati-su....langa fostul ZVK...fericitul: userul GaftonBmw.... smile.gif

sa-l stapaneasca sanatos...

PS: face colectie? sau nu mai are ZVKul?
Ionut
Pai cred ca ZVK-ul o sa il dea mai departe si o s ramana cu TIR-ul... smile.gif
rsk
pe unde sta, ca l-am vazut azi pe la floreasca pe stradute lua toate curbele de-a latu smile.gif
alex230ro
prin spatele circului sta parca .
Ionut
prin zona Floreasca are job-ul, de stat sta undeva prin Baicului... smile.gif oricum, daca merge cu ea in fiecare zi e ok, ca saraca masina, la mine mai mult statea decat mergea... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.