Mihai_AMD
Aug 2 2007, 10:22 AM
imi spune si mie cineva cu ce solutie de lipit sa prind buretele/captuseala de pe plafon?ma refer la primul strat adica ala de burete dala gros care e lipit direct pe tabla nu la tapiserie,ma gandesc la o solutie in cantitate mare sa dau tot plafonul apoi sa lipesc buretele sa nu pice cu timpul si implicit sa se lase si tapiseria.prenadezul de ex e la doza mica,ar tr ceva sa dau cu pensula.niste vopsea mai groasa ar fi buna?
INTERCEPTOR
Aug 2 2007, 10:28 AM
deci prenandej nu este la cutie mica.am luat eu de mi am lipit chederele.este si la cutie de 1 kg.arhi suficient
.eu zic ca prenandezul daca stii sa il folosesti ca lumea lipeste foarte bine.partea cu vopsea nu stiu.poate s adai cu vopsea foarte groasa nediluata sa se lipeasca ala acolo.ceea ce e prea sf.eu zic sa dai cu prenandez pe tot tavanul si pe tot buretele in cantitate maricica .
Mihai_AMD
Aug 2 2007, 01:58 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 2 2007, 10:28 AM)

deci prenandej nu este la cutie mica.am luat eu de mi am lipit chederele.este si la cutie de 1 kg.arhi suficient
.eu zic ca prenandezul daca stii sa il folosesti ca lumea lipeste foarte bine.partea cu vopsea nu stiu.poate s adai cu vopsea foarte groasa nediluata sa se lipeasca ala acolo.ceea ce e prea sf.eu zic sa dai cu prenandez pe tot tavanul si pe tot buretele in cantitate maricica .
mersi,asa o sa fac