Help - Search - Members - Calendar
Full Version: tapiserie plafon e28
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
Mihai_AMD
imi spune si mie cineva cu ce solutie de lipit sa prind buretele/captuseala de pe plafon?ma refer la primul strat adica ala de burete dala gros care e lipit direct pe tabla nu la tapiserie,ma gandesc la o solutie in cantitate mare sa dau tot plafonul apoi sa lipesc buretele sa nu pice cu timpul si implicit sa se lase si tapiseria.prenadezul de ex e la doza mica,ar tr ceva sa dau cu pensula.niste vopsea mai groasa ar fi buna?
INTERCEPTOR
deci prenandej nu este la cutie mica.am luat eu de mi am lipit chederele.este si la cutie de 1 kg.arhi suficient
.eu zic ca prenandezul daca stii sa il folosesti ca lumea lipeste foarte bine.partea cu vopsea nu stiu.poate s adai cu vopsea foarte groasa nediluata sa se lipeasca ala acolo.ceea ce e prea sf.eu zic sa dai cu prenandez pe tot tavanul si pe tot buretele in cantitate maricica .
Mihai_AMD
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 2 2007, 10:28 AM) *
deci prenandej nu este la cutie mica.am luat eu de mi am lipit chederele.este si la cutie de 1 kg.arhi suficient
.eu zic ca prenandezul daca stii sa il folosesti ca lumea lipeste foarte bine.partea cu vopsea nu stiu.poate s adai cu vopsea foarte groasa nediluata sa se lipeasca ala acolo.ceea ce e prea sf.eu zic sa dai cu prenandez pe tot tavanul si pe tot buretele in cantitate maricica .

mersi,asa o sa fac
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.