Help - Search - Members - Calendar
Full Version: si ale mele !!!
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
lord halo
Aici e punctul de plecare pt ele. Toate trei sunt la vopsit iar sasele beneficiaza de un tratament complet.
haristeas51
tu ai facut e24 ala asa ?
INTERCEPTOR
nu i bine asa.tre sa iti reeditezi topicul,sa faci cate unu pt fiecare masina.dec baga poze si povestea fiecarei masini .merge si asa da sunt prea amestecate.si la cat a muncit mai bine spui povestea fiecareia. topicul si masina.mie imi place e 21 mult .astea asa cu prea mult tuning .....mie nu mi au prea placut si nu o sa mi placa.da chiar muncesti la ele.sau cel putin cotizezi la ele :PPpt ele.sper sa ne vedem peste 2 saptamani la mare cu ele
ionusunt
jos cu spoilerele alea!! sus cu barile cromate rolleyes.gif
florin83
sper ca e31 sa nu ajunga la fel ca celelalte doua sad.gif
INTERCEPTOR
deja nu ati observat el este pasionat de fibra asa ca nu o sa dea jos nimic si nu o sa puna nici un crom:P deci tot inainte cu fibra.desi sa faci 3 masini necestita ceva munca si ceva bani.deci e mai mult decat pasiune.e 31 deja are modificari la bara.6 ar u din ce am inteles este din nou la vopsit:Pa nu stiu cata oara
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 31 2007, 12:53 AM) *
nu i bine asa.tre sa iti reeditezi topicul,sa faci cate unu pt fiecare masina.dec baga poze si povestea fiecarei masini .merge si asa da sunt prea amestecate.si la cat a muncit mai bine spui povestea fiecareia. topicul si masina.mie imi place e 21 mult .astea asa cu prea mult tuning .....mie nu mi au prea placut si nu o sa mi placa.da chiar muncesti la ele.sau cel putin cotizezi la ele :PPpt ele.sper sa ne vedem peste 2 saptamani la mare cu ele

aici sunt de acord cu tine!

QUOTE (haristeas51 @ Jul 30 2007, 11:48 PM) *
tu ai facut e24 ala asa ?

offtopic.gif ce tare e avatarul tau!!! se potriveste cu ce ai vrut sa zici in fraza
lord halo
Iata-l pe ''Jarjarbinks'' !!!! ma bucur ca sunt multi pasionati de bmw... unsure.gif dar primul lucru pe care-l inveti cand ai bmw este ca doar posesorul si bimerul lui conteaza rolleyes.gif !!!! Oricum succes tuturor posesorilor de bmw , cu ''croame'' sau ... blink.gif fara ! Voi pune imediat si cateva poze cu 8 -ul .
lord halo
Iar aici este ''Luminara'' ! rolleyes.gif
TiL
QUOTE (lord halo @ Sep 5 2007, 01:27 PM) *
dar primul lucru pe care-l inveti cand ai bmw este ca doar posesorul si bimerul lui conteaza rolleyes.gif !!!!

Tare, si-ti dau dreptate. Se vede ca muncesti la ele ca sa le personalizezi biggrin.gif. In afara de eleronul masiv si capacul de la benzina, restul imi place. Ce motor are?
lord halo
sasele e inca in lucru. Dar sper ca nu pt mult timp !!! mad.gif Prin urmare ea este ''grettel'' smile.gif !!!!
lord halo
si pt ca sunt intre prieteni , iata si celelalte fiare cool.gif ! Un Seat Leon TFSI 185 cp , Hyundai Santa Fe , Dacia Sport . Mai este in lucru ''zimbrul din Urali''...Lada Niva !!! Enjoy !Jarjar-ul are motor de ursulet de 2000. Cu evacuare directa si filtru sport si cred ca trece de 170 cp. smile.gif
INTERCEPTOR
mai omorat .nu am vazut atata pasiune pt personalizare si tuning.cred ca muncesti si traiesti pt masini.bravo tie spor la munca tare curios sunt s avad ce iese cu 6 arufrumusel seatul.cum de a scapat santa fe de tuning???
George77
Mie mi-ar placea 6-arul ala dar doar cu niste jante ,o suspensie sport ,o evacuare ca lumea si un turbo ,nimic mai mult si ar fi mortala.
io'sŪ
QUOTE (lord halo @ Sep 5 2007, 02:25 PM) *
si pt ca sunt intre prieteni , iata si celelalte fiare cool.gif ! Un Seat Leon TFSI 185 cp , Hyundai Santa Fe , Dacia Sport . Mai este in lucru ''zimbrul din Urali''...Lada Niva !!! Enjoy !Jarjar-ul are motor de ursulet de 2000. Cu evacuare directa si filtru sport si cred ca trece de 170 cp. smile.gif

cine e "jarjarul"?
eu am auzit ca la modificarile astea ajunge chiar la 200cp. motoare bune astea de 2000 de urs si se modifica ft usor..
6arul cred ca o sa iasa unicat
bafta in continuare ..
Azeea
sa le stapanesti sanatos. imi plac jantele de la 6ar (par a fi ACS), sper sa il faci cat mai "stock", este o masina de colectie si nu prea se preteaza la tuning.
TiL
Numai stock nu are de gand sa le faca... fiecare cu pasarelele lui.
io`s, faci misto, nu?
Nici eu nu cred ca motorul de urs cu respectivele modificari sare de 150cp. Poate daca te apuci si umbli la injectie, axa came etc. Caz in care toti caii ar fi disponibili undeva peste 6000 rpm probabil. Oricum, un motor de 2000 pe caroseria mica de E21 e destul de fashnetz.
alex230ro
6-ele nu e masina de spoilere asa ca nu prea imi place modelele vechi e bine sa ramana cat mai clasice
Gimi
QUOTE (lord halo @ Sep 5 2007, 02:25 PM) *

Dar stiu ca ai un garaj mare tongue.gif
Nici o poza cu Niva laugh.gif cum se poate.
io'sŪ
QUOTE (TiL @ Sep 6 2007, 01:11 PM) *
Numai stock nu are de gand sa le faca... fiecare cu pasarelele lui.
io`s, faci misto, nu?
Nici eu nu cred ca motorul de urs cu respectivele modificari sare de 150cp. Poate daca te apuci si umbli la injectie, axa came etc. Caz in care toti caii ar fi disponibili undeva peste 6000 rpm probabil. Oricum, un motor de 2000 pe caroseria mica de E21 e destul de fashnetz.

ph34r.gif
lord halo
iata-l
Mihai_AMD
Super tare frate !!! laugh.gif
sincer e misto rau,infioratoare
lord halo
tot ea !!!!! :rolleyes:Grettel !!!!!
alexb32
Bat-Mobil laugh.gif
lord halo
BMW 635 CSi rolleyes.gif a mea !!!! :lol:tot ea !!!!!!!! cool.gif
lord halo
o poza de familie ! biggrin.gif
ionusunt
e23ul ala pare ingrijit .ceva detalii ? tongue.gif
lord halo
in ultima zi din an l-am luat !!! prea multe detalii n-am , dar e un 728 din 1981 cu piele, electric
ionusunt
marfa!sa il stapanesti sanatos
florin83
E32 din 81? huh.gif
bartro
QUOTE (florin83 @ Jan 2 2008, 05:22 PM) *
E32 din 81? huh.gif

E23
florin83
ah. n-am fost atent.. am crezut ca se refera la E32-ul din ultimul set de poze.
io'sŪ
eu nu mai zic nimic... sad.gif dar sunt curios cum o sa iasa e23ul unsure.gif
sunt prea obosit, mi-am facut loc sa parchez masina si sunt rupt wacko.gif
ionusunt
stiu cum e cu lopata.eu am avut masina ingropata
on-topic : sper ca e23 sa ramana aceiasi limuzina frumoasa care a iesit pe poarta fabricii,si sa mearga ceas ,sa arate fara greseala cool.gif
lord halo
el e hans ! prima generatie... rolleyes.gif
lord halo
si el e hans II ... smile.gif
io'sŪ
tu faci colectie? smile.gif
manole74
QUOTE (lord halo @ Jan 9 2008, 11:07 PM) *
el e hans ! prima generatie... rolleyes.gif

Frumoasa si originala cu jantele ACS! Sa le stapanesti sanatos cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.