Help - Search - Members - Calendar
Full Version: daewoo tico
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
SILE
salut. vrea un prieten de al meu sa isi cumpere un tico si sa interesat pe autovit si a gasit cateva masini la preturi de nimik. vreau sa va dati si voi cu parearea si sa ziceti daca se merita. mie unu preturile mi-se par enorm de mici iar masinilea alea arata parca prea bine pt cat cer propietarii pe ele. eu iam zi ca sar putea sa fie ceva suste cu ele da am zis sa va intreb si pe voi.

http://www.autovit.ro/masini/daewoo/tico/i...SC&offset=0

PS. uitati-va si voi la masinile alea pe la 50- 80 milioane

cam pe la cat ziceti voi ca se invarte un tico sau cam cat ziceti voi ca merita.

MULTUMESC MULT
INTERCEPTOR
pai un tico atata e 1500 2000 euro 2500 ce ti se pare asa ieftin.personal un cazan de tico sa dai 2500 euro mi se pare fantastic de mult.sa ti cumperi moartea .aia nu e masina decat pt strazi unde nu merg decat biciclete.ca daca te loveste biciclea scapi .la altceva esti pedepsit.in fine ,e cam in bani cu tico .1500 2000 pe acolo
SILE
ms mult oricum sa rezolvat tipul. si-a tras un golf 1. eu zic ca e mai castigat asa. da no are ceva bani de bagat in ea.
INTERCEPTOR
foarte buna alegerea mult mai bine
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.