Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A/C complet pt e30 mot m20
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
vand instalatie completa de a.c. .nu o mai pun la mine ca trebuie schimbat radiatorul.aseara am vazut cum arata unul de a.c. .e o teava pe stanga care iese din el,la mine nu are nici dop in stanga unde ar intra teava,doar in dreapta pt sonda are.radiatoru meu e nou asa ca nu ma apuc sa pun altul nou(scump)sau unul sh doar de dragul a.c. ului sad.gif .instalatia e de pe masina din 91 (daca nu ma insel) ccu 200 euro am luato la fel o dau .pm pt numar de tel sau alte detalii .
io'sŪ
cea mai buna treaba faci, sa ai instalatia si s-o vinzi!!! sad.gif sad.gif ...... lasa ca mai vezi tu ce o sa plangi dupa AC anii urmatori, ca asa se anunta verile de acum inainte pe la noi prin bucale
iti dau un sfat: NU VINDE INSTALATIA, FA LA UN FEL SI PUNE-O PE MASINA, STAI IN LOC DE UN RADIATOR ACUM,

pana la urma faci ce vrei, treaba ta
sad.gif
uwe
[quote name='ionusunt' date='Jul 26 2007, 04:05 PM' post='53207']
vand instalatie completa de a.c. .nu o mai pun la mine ca trebuie schimbat radiatorul.aseara am vazut cum arata unul de a.c. .e o teava pe stanga care iese din el,la mine nu are nici dop in stanga unde ar intra teava,doar in dreapta pt sonda are.radiatoru meu e nou asa ca nu ma apuc sa pun altul nou(scump)sau unul sh doar de dragul a.c. ului sad.gif .instalatia e de pe masina din 91 (daca nu ma insel) ccu 200 euro am luato la fel o dau .pm pt numar de tel sau alte detalii .
[/quote

O VREAU EU!!!
SERIOS NU GLUMESC!!! TE ROG SA O OPRESTI ,MULTUMESC MULT!!
ionusunt
[/quote

O VREAU EU!!!
SERIOS NU GLUMESC!!! TE ROG SA O OPRESTI ,MULTUMESC MULT!!
[/quote]
laugh.gif OK o opresc tongue.gif
uwe
putem considera ca ti-am imprumutat instalatia laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.