Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E36: Unde imi vand motorul
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
andrei318ti
Am gasit undeva in tara exact motorul pe care il cautam si anume un 2.5 litri m50 de 192 cp. Acuma caut sa imi vand motorul actual ca sa mai fac rost de niste bani. Acesta este un 1.8 m42 de 140 CP motor care merge excelent cu 169.000. Apropo cam cat sa cer pe el fara cutie dar cu toata partea electrica.
Kane
Intreab-o pe mikilol. Poate ti-l ia sa-l aiba de piese ca si-asa trebuia sa schimbe o gramada prin al ei smile.gif
SUPERBEC
poate ar fi mai bine sa cumperi motoru nou si sa il pui pe masina inainte sa il vinzi pe ala vechi ... biggrin.gif
Gabi_323i
sper ca nu ai in cand sa pui m50 pe cutie de m42 tongue.gif
speed
La ce pret ai gasit motorul si unde?
andrei318ti
QUOTE (speed)
La ce pret  ai gasit motorul si unde?

Pai inca vreau sa ma rezolv la pret.

QUOTE (Gabi_323i)
sper ca nu ai in cand sa pui m50 pe cutie de m42 stick out tongue

Pai cutia este exact aceeasi. Singura chestie care difera este diferentialul care este mult mai scurt. Pe 325 standard vine cu 2.93 pe cand la a mea e 3.45. Treaba asta cu schimbatul motorului am studiat-o calumea si stiu exact ceea ce imi trebuie:

Motor cu toata partea electrica.
Ceasurile de bord.
Suspensie mai tare
Frani fata mai bune.

Pana acum am facut partea cu suspensia si urmeaza frani pe fata de e46 330ci. Sper sa ma inteleg si la motor.

Inca o chestie daca cineva este interesat. Eu imi vand motorul cu 500 euro cu toata partea electrica si ceasurile de bord. Este in conditie excelenta cu 170.000. Plus mai pun in pretul asta si radiatorul cu toate pompele si alternatorul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.