Help - Search - Members - Calendar
Full Version: [CUMPAR] Electro-ventilator pentru E30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
alexb32
Cumpar electro-ventilator pentru E30 , care s-a pus pe 325i (obtional),320is si M3 (standard)
sau dupa alta serie dar sa fie asemanator ca dimensiune.
316i
Ala care s-a pus pe 325 ca additional fan este acelasi model de ventilator care s-a pus pe radiatorul de a/c. Ca idee daca gasesti pe undeva sa stii ca merge la fix. smile.gif
alexb32
pai am vazut un ventilator de AC pentru m20 dupa un urs 320iA si ventilatoru parea f mic blink.gif
dupa ce modele se mai potriveste ?
316i
Orice ventilator de urs de pe radiatorul de A/C. Poti sa cauti si de E34 e aproape la fel.
alexb32
Merci mult !! esti un mic google laugh.gif
ventilatoru ala dupa radiatoru de AC , are doua viteze ?
316i
Da, are doua viteze prin intermediul unui rezistor care exista posiblitatea sa fie ars, caz in care ventilatorul va merge doar cu viteza a doua. wink.gif
alexb32
Eu am nevoie de ventilator pentru ca nu mi-a incaput vasco-culpajul sad (5).gif
si ventntilatoru acela Aditional este f bun. Acum am tot asa un ventilator de aer conditionat (nu stiu dupa ce serie este, cineva mi-a spus ca ar fi dupa rechin) . Cert este ca NU face fata sad.gif
alex230ro
Pai M50 nu a avut ventilator pe el?Ma refer de fabrica,poti sa incerci sa iei de la masini mai noi ventilatoare si sa le adaptezi,o alta problema e amplasarea sondei care comanda deschiderea ventilatorului(termocupla)
alexb32
Pai M50 a avut Vasc, dar din pacate nu am loc sa il mai pun sad.gif. Asa ca trebuie sa fac compromisu' de a pune electro-ventilator.
Nu este problema de sonda pentru ca am sonda de deschidere/inchidere pe un furtun de apa.
georgem
QUOTE (alex230ro @ Jul 25 2007, 04:27 PM) *
Pai M50 nu a avut ventilator pe el?Ma refer de fabrica,poti sa incerci sa iei de la masini mai noi ventilatoare si sa le adaptezi,o alta problema e amplasarea sondei care comanda deschiderea ventilatorului(termocupla)

La E34 cu motor M50 ai si electroventilator daca ai aer conditionat. Sonda pentru electroventilator e pe latura din partea dreapta a radiatorului, iar la cele fara aer conditionat pare sa fie astupata acea gaura.
alexb32
UP.
316i
Hai ma HAR-ule tot n-ai gasit? mellow.gif
alexb32
In sfarsit am gasit EXACT cea ce imi doream celb (15).gif . acum trebuie doar sa dau comanda la Ausburg pentru suportii metalici,suruburi, piulite si saibele aferente wub.gif
A, si mai imi trebuie Rezistoru, ca asta care il am acum e blocat pe treapta a 2-a.
io'sŪ
rezistor vezi ca am luat eu de la bavaria.. ~25E (80ron anul trecut) am dat pe el ( e la fel ca la e23) ti-am spus ca sa stii pretul, ca mai gasisem pe la ciumecii astia din oras cu.... de la 100 ron in sus (si nu stiu cat de original era) wink.gif
316i
Rezistorul mi l-am comandat eu ieri la augsburg si e 960mii.
Additional Fan
alexb32
Deci : ventilatoru este dupa un e34 cu A/C. intrebarea mea este, daca comand suporti metalici care i-a avut e30-u la additional fan se potivesc la ventilatoru asta, si daca suporti se prind in aceleasi gauri pe caroserie ?
Ca nu vreau sa fac eu suporti din platband ill (9).gif si alte tiganeli.
p.s M-am uitat pe o gramada de poze si site-uri si tot nu am inteles nimic laugh.gif
mertan
ceilalti care au pus m50b25 pe ursi cum au facut? de care ventilatoare au pus?
alexb32
de care au gasit si l-au adaptat dupa fel.Eu am vrut sa gasesc unu de urs pe care sa il pun nu de :renault,opel,ww sau ale marci
316i
La cel de E34 care l-ai luat ei dau genul asta de suport...acum poti sa-ti iei si tablele de montaj pe e30, sunt ieftine. Foarte posibil sa mearga, cel mai simplu ar fi daca poti sa compari prinderile de la al tau cu cele de la unul de urs. suport
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.