Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Range Rover 4.6 hse v8
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
ionusunt
stare f buna,140 mii km ,toate optiunile,perne de aer schimbate acum 20 mii km ,an fabricatie 1997,instalatie gpl omologata (800 de euro a costat instalatia,merge f bine acum,dupa reglaje,consum echivalentul a 15% pe benzina cand mergi cu gaz-estimat in bani tongue.gif )consum benzina ~22l/100 km in oras,10l/100km la drum ,pret 11 mii euro negociabil.
tel :0741 43 55 02 -george
ledocteur
pretul a scazut la 7800
316i
Poate vrei sa-i spui lui andrei sa raspunda la telefon ca ne suparam rau. fight (12).gif
ledocteur
QUOTE (316i @ Sep 10 2007, 08:36 PM) *
Poate vrei sa-i spui lui andrei sa raspunda la telefon ca ne suparam rau. fight (12).gif

e in ungaria, vine maine. n-are credit si d-asta tine telu inchis. ii zic:) ma bucuram si eu ca imi cumpara cineva masina smile.gif)
io'sŪ
QUOTE (ledocteur @ Sep 10 2007, 09:04 PM) *
e in ungaria, vine maine. n-are credit si d-asta tine telu inchis. ii zic:) ma bucuram si eu ca imi cumpara cineva masina smile.gif)

maaaa... tu esti georgica ma?
ledocteur
da. noroc ema:)
batz
"gipanu" e tare! merita gen.iar despre andrei si eu incerc sa dau de el.e gen in vacanta: )

deci UP pt masinutza:))
io'sŪ
QUOTE (ledocteur @ Sep 11 2007, 02:26 AM) *
da. noroc ema:)

saluti !!!!!!
daca dai jipanu'.. ai gasit altceva?sau ai deja altceva? cool.gif
ledocteur
ba n-am gasit nimic interesant sa vrea schimb:) decat un a6 tunarit rau. sper sa mi-o cumpere cineva ca se da greu. ma gandesc dup-aia:)
ledocteur
ca tot vorbeam de asta, am gasit 325ix din 86 la 2500 de euro.biggrin.gif deci anuntu e mai valabil ca oricand.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.