Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Always on the run
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Azeea
Dupa aproape 2 ani de cautari, am devenit proprietarul unui e30, 324td, motor M21, 2443cmc, cca 115 cp.
initial am vrut sa recarosez bmw-ul pe care il aveam deja, am cumparat un 324td neinscris dar am abandonat proiectul din cauza ca am obosot sa tot pun intreari fara raspuns. Printr-o intamplare am aflat de vanzarea unei caroserii E30 f bine ingrijita, pe care am pus motorizarea diesel. Am trecut prin multe peripetii, cu partea electrica, inclusiv un cablu ars.
Mai am multe de facut la ea:
# schimbarea diferentialului (3.45 in loc de 3.15, ce am acum) pe care il suspectez pt tendinta de a se ineca la 1200-1500 rpm, in treapta a2a, eventual reglarea pompei de motorina, in cazul in care nu diferentialul e de vina
# tapisarea scaunelor fata, scaune sport, f confortabile dar cu tapiseria muci
# montarea a/c
# indreptarea toba: caroseria inmatriculata pe care am cumparat-o avea in talon motor de 2.0 si pe dededupt sunt niste chestii diferite.
# proiector dreapta schimbat si eventual conectarea lor laugh.gif
# pe termen lung - vopsire
# si altele laugh.gif

cateva poze
florin83
f. frumoasa.
cu aia alba ce-ai facut?
are radiator de ulei sau mi se pare mie? huh.gif
xox
Faruri Hella Smoked wub.gif

Imi plac la nebunie cum arata. De fapt toata masina arata foarte decent, jantele nu sunt prea sigur de culoare, atat.
Azeea
QUOTE (florin83 @ Jul 24 2007, 12:07 AM) *
f. frumoasa.
cu aia alba ce-ai facut?
are radiator de ulei sau mi se pare mie? huh.gif

aia alba sta pe margine; am puntea fata rupta si a expirat rca-ul. alti bani, alta distractie. intentionez sa o repar si sa o vand. da, are radiator de ulei.
florin83
asa au TD-urile de fabrica sau l-ai pus tu?
Ionut
Frumoasa...eu chiar am vrut sa cumpar masina asta acum 5 ani, cand eram in cautare de masini, dar nu am am mai luat-o, nu ma stiu de ce...foarte ingrijita si curata...si cand te gandesti ca acum vreo cateva luni masina avea motor de m3 de 286 de pisica si acum are diesel de 115 cp...exact opusul... cool.gif ....oricum e ingrijita si arata bine...bravo Azeea pt alegera facuta.
Azeea
asa e din fabrica.

multumesc pt aprecieri!
Azeea
QUOTE (Ionut @ Jul 24 2007, 09:57 AM) *
Frumoasa...eu chiar am vrut sa cumpar masina asta acum 5 ani, cand eram in cautare de masini, dar nu am am mai luat-o, nu ma stiu de ce...foarte ingrijita si curata...si cand te gandesti ca acum vreo cateva luni masina avea motor de m3 de 286 de pisica si acum are diesel de 115 cp...exact opusul... cool.gif ....oricum e ingrijita si arata bine...bravo Azeea pt alegera facuta.

multumesc,

stiu ca ma dezaproba multi dar am cautat o masina de mers cotidian, lucru la care un motor m3 nu prea se preteaza (ma refer la consum). ar fi mers ca masina a 2-a dar si asa aveam probleme la omologatul motorului. poate era si tentatia prea mare de a apasa pe pedala.
mi-a placut f mult cum suna motorul m3... poate alta data.
ccc
S-o stapanesti sanatos. Imi place culoarea si vad ca la asta ti se deschide si trapa! biggrin.gif
Roby_325
frumos ursuletu

de ce ai dat jos lipul din fata Acs?
Azeea
@ccc, @roby: multumesc.

da, merge trapa, nici nu o luam fara trapa laugh.gif
imi place mai mult cu spoilerul stock.
da_joint
f frumoasa ,sa o stapanesti sanatos si in timp o pui tu la punct
aporpo...rotile alea nu le mariti:P?
316i
QUOTE (da_joint @ Jul 25 2007, 01:30 PM) *
aporpo...rotile alea nu le mariti:P?

Haha CKT-ul va trai pentru eternitate pe multe masini. laugh.gif
Sorin
nu cred ca merita sa fie vandute mai bine tinele ca roti ca alea nu gasesti in Romania smile.gif pe deasupra mai sunt si forged
da_joint
fojate ,neforjate...nemaigasite sau nu in romania ...poate te gandesti sa le dai..va bagati voi repede
Sorin
si daca ne bagam ce tongue.gif ???? ce va mai place sa o vedeti dezmembrata..... sacalilor no.gif astea sunt niste lucruri care o fac unica .. dar in fine nu e a mea .....
Azeea
rotile nu se dau.
CRM112
Foarte frumoasa masina! Imi plac toate detaliile care fac diferenta (discreta).
Avem roti la fel, cu diferenta ca mie imi lipsesc acele capace din mijloc (nu exista nicaieri ?! ), au 5 gauri si sunt arginti smile.gif . Ma gandeam sa le vopsesc, dar totodata m-a trosnit alta idee.
Pentru penultimul punct te poti duce unde am mers eu si florin83 - au lucrat ok (vopsit only).
Azeea
inca 2 poze
manole74
Felicitari pentru masina! Frumoase si foarte rare jantele ACS wub.gif
Azeea
incepand de azi, scaunele sport au o noua infatisare. ince nu le-am montat pe masina pentru ca merg cu bmw-ul alb inca vreo 2 sapt. cel albastru a intrat in pregatiri de iarna (roti de iarna pe 14", arcuri mai confortabile si mai inalte) + incerc sa schimb diferentialul, poate din cauza asta trepideaza masina la turatii de 1200-1800.
butcky
Vopseste si tu fierul ala din fata!!! sad.gif
ionusunt
marfa!de unde ai luat materialul textil ?
io'sŪ
din otopeni... parca
Azeea
corect, din otopeni si materialul textil si vinilinul. scaunele au iesit mai bine in realitate decat in poze.
haristeas51
cum a zis si Butchy vopseste maneru acela rolleyes.gif
CRM112
sa.....stai confortabil in ele ! biggrin.gif
Azeea
multumesc.

gat, gata, vopsesc manerul ala. cha (40).gif
ionusunt
in legatura cu materialul , este cumva vorba de acel material original bmw care se gaseste in otopeni ?(am auzit un zvon de genul asta de la miu "peter pan" cand avea ursul )
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ Dec 3 2007, 08:24 PM) *
in legatura cu materialul , este cumva vorba de acel material original bmw care se gaseste in otopeni ?(am auzit un zvon de genul asta de la miu "peter pan" cand avea ursul )

corect, este vb si de material pe care bmw il foloseste la tapiterii (pt ca au ft multe feluri de materiale), mai mult se gaseste pt e46/e39 (nu stiu mai noi), pt modele mai vechi nu mai au cine stie ce ( asta vara aveau ceva gri inchis/negru) pt e36 si am intrebat pt ca pe mine ma interesa gri deschis si au zis ca nu mai aduc sad.gif
matei
Salut, poti sa-mi dai si mie o adresa exacta de unde ti-ai luat materialul? Au iesit foarte tari scaunele...
io'sŪ
in otopeni undeva, ft greu de explicat, la vre-o 5-600 m de Mc-ul de la intrare, faci dreapta, apoi prima la stanga, dar cel mai bine intrebi pe localnici unde e magazinul de materiale pt auto wink.gif imposibil sa nu gasesti pe cineva sa stie
Azeea
cred ca se cheama AUTOTEX si au un banner la sosea, undeva vis-a-vis de lukoil. cu ceva eforturi am montat scaunele pe masina. mai de lucru la ele dar tb sa-mi fac timp. revin cu poze in cateva zile.
ledocteur
cat a costat un metru de material? ca la bmw am vazut ca e in jur de 80 euro.
Azeea
nu mai tin minte exact. materialul pentru toata masina (2 scaune + bancheta + spatar), textil + vinilinul din lateral cca 450 ron.

ledocteur
am cumparat am si facut un rand de huse deja. 350 de mii metru patrat. mersi oricum smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.