Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cd changer pioneer la bmw e39
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E39
neamih
pot conecta asa ceva???? am un cd changer pioneer cu cablaj cu tot, ce tre sa fac?
neamih
raspunde tu primul
neamih
da mi-am luat, dar nu ma ajuti deloc... sa stiu daca fac bani cd changeru sau il pun pe bmw
florin83
pai bravo mah.. si nu zici nimic?!??!

ia vezi poate treci si tu pe la urmatoarea intalnire
Darren
Ia uita-te tu in portbagaj, nu cumva deja ai mufa de CD-changer acolo? Din cate stiu eu masina vine pre-wired.
neamih
o sa ma uit maine in portbagaj, dar sar putea sa-mi trebuiasca un adaptor nu? daca costa 100E e ffff mult nu credeti? de banii astia ascult *deea* nu?

cat despre intalnire ce sa zic, momentan masina sta pe dreapta, maine pun parbriz si astept sa o bag curand la vopsitorie
florin83
Din cate stiu eu masina vine pre-wired.

da nu vine cu pre wired pt cd changer bmw?

cat despre intalnire ce sa zic, momentan masina sta pe dreapta, maine pun parbriz si astept sa o bag curand la vopsitorie

:eek: :eek: ce masina ti-ai luat de necesita vopsire?
Darren
QUOTE (florin83)
da nu vine cu pre wired pt cd changer bmw?

Dar cd changer BMW nu sunt pioneer sau alpine? tongue.gif
CAT
merge numa cu un adaptor daca e Business RDS pe masina ; daca e Reverse mai bine renuntza -itzi trebe si cablu penru ca Reverse version does not come "prewired"

asta in caz ca mai e de actualitate topicu :partyman:
neamih
este de actualitate, tocmai am luat maisna de la vopsitorie, in protbagaj nu am gasit nimic, si nu stiu daca e business casul, dar cred capana la urma las masina stock, mai am destule maruntisuir de rezolvat
CAT
daca arata asa, ar trebui sa aiba o mufa in potbagaj, in spatele capacului lateral din stanga; daca nu , slabe sperante. costa cam 100 euro o sarma de aia mad.gif
neamih
asa arata dar m-am uitat in spate si nu gasesc mufa

o fi ascunsa pe undeva..??
CAT
ar trebui sa fie f vizibila
daca nu se vede, din pacate inseamna ca nu e.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.