neamih
Dec 7 2005, 03:25 PM
pot conecta asa ceva???? am un cd changer pioneer cu cablaj cu tot, ce tre sa fac?
neamih
Dec 7 2005, 05:20 PM
raspunde tu primul
neamih
Dec 7 2005, 07:28 PM
da mi-am luat, dar nu ma ajuti deloc... sa stiu daca fac bani cd changeru sau il pun pe bmw
florin83
Dec 7 2005, 07:31 PM
pai bravo mah.. si nu zici nimic?!??!
ia vezi poate treci si tu pe la
urmatoarea intalnire
Darren
Dec 7 2005, 08:47 PM
Ia uita-te tu in portbagaj, nu cumva deja ai mufa de CD-changer acolo? Din cate stiu eu masina vine pre-wired.
neamih
Dec 7 2005, 11:07 PM
o sa ma uit maine in portbagaj, dar sar putea sa-mi trebuiasca un adaptor nu? daca costa 100E e ffff mult nu credeti? de banii astia ascult *deea* nu?
cat despre intalnire ce sa zic, momentan masina sta pe dreapta, maine pun parbriz si astept sa o bag curand la vopsitorie
florin83
Dec 8 2005, 02:12 AM
Din cate stiu eu masina vine pre-wired.
da nu vine cu pre wired pt cd changer bmw?
cat despre intalnire ce sa zic, momentan masina sta pe dreapta, maine pun parbriz si astept sa o bag curand la vopsitorie
:eek: :eek: ce masina ti-ai luat de necesita vopsire?
Darren
Dec 8 2005, 11:11 AM
QUOTE (florin83)
da nu vine cu pre wired pt cd changer bmw?
Dar cd changer BMW nu sunt pioneer sau alpine?
merge numa cu un adaptor daca e Business RDS pe masina ; daca e Reverse mai bine renuntza -itzi trebe si cablu penru ca Reverse version does not come "prewired"
asta in caz ca mai e de actualitate topicu :partyman:
neamih
Jan 8 2006, 11:22 PM
este de actualitate, tocmai am luat maisna de la vopsitorie, in protbagaj nu am gasit nimic, si nu stiu daca e business casul, dar cred capana la urma las masina stock, mai am destule maruntisuir de rezolvat
CAT
Jan 10 2006, 01:46 AM
daca arata asa, ar trebui sa aiba o mufa in potbagaj, in spatele capacului lateral din stanga; daca nu , slabe sperante. costa cam 100 euro o sarma de aia
neamih
Jan 10 2006, 07:28 PM
asa arata dar m-am uitat in spate si nu gasesc mufa
o fi ascunsa pe undeva..??
CAT
Jan 10 2006, 10:38 PM
ar trebui sa fie f vizibila
daca nu se vede, din pacate inseamna ca nu e.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.