Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar aprindere bosh cu mufe rotunde, una mare si una mica
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
pifulica
ma ajuta sipe mine cineva sa cumpar un modul de aprindere bosh cu mufe rotunde (una mare si una mica). am un 520, E12 si am pus pe el o aprindere de urs, de pe un 318i.
Mihai_AMD
QUOTE (pifulica @ Jul 19 2007, 01:49 PM) *
ma ajuta sipe mine cineva sa cumpar un modul de aprindere bosh cu mufe rotunde (una mare si una mica). am un 520, E12 si am pus pe el o aprindere de urs, de pe un 318i.

nu stiu daca te ajuta cu ceva,eu am avut un 520 din '79 si lam dezmambrat,si am kestia aia din aluminiu bosch daca te intereseaza am si anexe de la motor ff ieftin
ludo_ludovic2003
QUOTE (pifulica @ Jul 19 2007, 02:49 PM) *

nu-l mai ai?
am impresia ca am eu unul acasa dar cum ti-l trimit?
pifulica
QUOTE (db85amd @ Jul 19 2007, 04:05 PM) *
nu stiu daca te ajuta cu ceva,eu am avut un 520 din '79 si lam dezmambrat,si am kestia aia din aluminiu bosch daca te intereseaza am si anexe de la motor ff ieftin

SALUT!!! Mi-l poti trimite cu un curier, cu plata ramburs(orice curier, sau posta romana, ca-i mai ieftin). Lasa-mi si mie un nr. de tel sa luam legatura ca sa stabilim detaliile. Merci!!!
io'sŪ
se muta la publicitate!!!
pifulica
QUOTE (ludo_ludovic2003 @ Jul 19 2007, 05:30 PM) *
nu-l mai ai?
am impresia ca am eu unul acasa dar cum ti-l trimit?

Salut. Mi-l poti trimite prin curier. Lasa-mi si mie un numar de telefon sa luam legatura.
Merci!!!!
INTERCEPTOR
aloooo ce faceti aici ?aveti grija ca modulul de pe e 12 nu merge pe cel de ursulet.la aprindere.la urs este cu 2 mufe.la e 12 este o cutie patrata mare cu 1 singura mufa dreptunghiulara.de aia am si eu acasa .dar nu merge pe instalatie de urs .decat daca a fost 520 i in 4 pistoane.ceea ce nu cred.deci asa e una asa e alta nu o gasesc pe cea de e 12.sa nu cumva s atrimiti degeaba.asta e cea care ai trebuie lui.
pifulica
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 30 2007, 08:46 PM) *
aloooo ce faceti aici ?aveti grija ca modulul de pe e 12 nu merge pe cel de ursulet.la aprindere.la urs este cu 2 mufe.la e 12 este o cutie patrata mare cu 1 singura mufa dreptunghiulara.de aia am si eu acasa .dar nu merge pe instalatie de urs .decat daca a fost 520 i in 4 pistoane.ceea ce nu cred.deci asa e una asa e alta nu o gasesc pe cea de e 12.sa nu cumva s atrimiti degeaba.asta e cea care ai trebuie lui.

Sal. Exact asa arata modulul de aprindere care mi s-a ars mie. Merci mult!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.