Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar kit complet aer conditonat pt E28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Edi_
Va rog ajutati-ma sa gasesc o instalatie completa de AC, ofer pret bun si mii de recunostinte...Eu am un E28 524td din 86 si ma gandesc ca poate s-ar potrivi si instalatia de la E30..
316i
Iti trebuie alta aeroterma, alte conducte. Deocamdata doar astea imi trec prin cap dar se poate sa mai fie si altele.
INTERCEPTOR
eu am de la e 28 compresor aeroterma radiator de 520 i poate o merge adaptat prima parte de sus a calului ca va trebui schimbata si grilele din masina de plastic plus ventilatorul.am si vre o 2 conducte dar aerul a fost pe 520 e 28.si suportul de compresor totul la 3500 000 nediscutabil
Edi_
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 17 2007, 11:12 PM) *
eu am de la e 28 compresor aeroterma radiator de 520 i poate o merge adaptat prima parte de sus a calului ca va trebui schimbata si grilele din masina de plastic plus ventilatorul.am si vre o 2 conducte dar aerul a fost pe 520 e 28.si suportul de compresor totul la 3500 000 nediscutabil

Ok, ma intereseza si am sa va contactez cat de curand.
INTERCEPTOR
k le am pus deoparte .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.