Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help pls ...
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
nmg
help.gif Va rog, mi s-a pus pata pe o chestie de pe Ebay.de dar nu am cont si nici cu germana nu ma descurc. Ma poate ajuta cineva sa-l cumpar ? cha (2).gif
Shark
Despre ce-i vorba?
INTERCEPTOR
eu as putea da mi un lnk sau ceva.sa vedem ce si cum.da trebuie sa vb despre niste detalii.intra pe mess. f_ciprian
nmg
Era vorba de volanul asta.

Dar vad ca pretul a luat-o in sus vertiginos. Prea vertiginos pentru mine. Ramane pe alta data. Pacat, chiar imi placea ...

Multumesc oricum.
INTERCEPTOR
pai tu ti ai ales volan de 200 300 euro si vrei sa il iei pe nimica.pe e bay ce e de calitate e foarte scump.doar ciurucuri gasesti ieftin sa nuliciteze nimeni
nmg
Cand l-am vazut eu ofertele erau mult mai jos dar poate am inteles eu gresit, nu ma descurc cu germana. Oricum, mi se pare o chestie ciudata, ieri, cea mai mare oferta era 100 si ceva de euro, acum vad ca e 68, nu mai inteleg nimic ...
INTERCEPTOR
cred ca nu prea esti obisnuit cu e bay ul.se pleaca de la suma minima care o cere propietarul de ex 100 euro.se liciteaza de la 1 5 uro .este posibil s anu ajunga la 100 eur si propietarul nu il vinde.e posibil sa treaca peste 100 euro si propietarul il vinde.si sunt mai multe volane .poate urmaresti 2 la fel ca sa nimerit sa fie cate 2 3 obiecte la fel in aceasi perioada
georgem
QUOTE (nmg @ Jul 17 2007, 12:22 PM) *
Oricum, mi se pare o chestie ciudata, ieri, cea mai mare oferta era 100 si ceva de euro, acum vad ca e 68, nu mai inteleg nimic ...

Poate vanzatorul a sters oferta de 100 de Euro ca s-a prins ca e tzepar cel care a oferit. Sau se poate si retrage oferta, dar nu stiu in ce conditii...
INTERCEPTOR
cine stie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.