Edi_
Jul 11 2007, 09:38 PM
bmw 524td 116 cai editie shaddowline an 1986 argintiu metalizat bine intretinut 206000km la bord
+ partea buna
volan 3 spite de pe E34, scaune cu sustinere laterala, geamuri cu tenta verzuie, oglinzi electrice, inchidere centralizata, MP3 player Clarion, boxe JBL, interior curat si original, nu suna nimc la ea, VT valabil 05.2009
- mai putin buna
mici pete de rugina care nu se vad la prima vedere, pompa ABS nu functioneaza(nu stiu de ce), plus o mica problema electrica(se aprind ledurile ce indica urmatorul schimb de ulei mai ales pe un drum cu denivelari, probabil ceva mufa nu face contact corect)
Pret: 2300 E neg.
reactor_share
Jul 12 2007, 10:32 AM
Bafta la vanzare ca este un exemplar foarte frumos.
Poate se gasesc pasionati cae vor asa ceva.
Eu unul l-am gasit. Poate ai si tu vreun prieten care ar sa se plimbe cu ea. Eu unul, dar sigur stii povestea, asa am gasit cumparator.
In fine, sa revenim ontopic, e o masina frumoasa.
Edi_
Jul 12 2007, 12:01 PM
QUOTE (reactor_share @ Jul 12 2007, 11:32 AM)

Bafta la vanzare ca este un exemplar foarte frumos.
Poate se gasesc pasionati cae vor asa ceva.
Eu unul l-am gasit. Poate ai si tu vreun prieten care ar sa se plimbe cu ea. Eu unul, dar sigur stii povestea, asa am gasit cumparator.
In fine, sa revenim ontopic, e o masina frumoasa.

sa speram ca nu am sa patesc si eu la fel, mai ales ca prietenii mei nu prea dispun de $
TiL
Jul 12 2007, 02:06 PM
Trebuie sa gasesti client la cat de bine se prezinta. Nu sunt fan shadow-line, dar imi plac mult stopurile astea.
BykerBoy
Jul 13 2007, 11:19 AM
frumos, nu te-ar interesa un schimb ?
Edi_
Jul 13 2007, 05:18 PM
Vreau sa-mi cumpar un E34 525tds si sunt presat si eu de timp, s-ar putea sa se vanda masina...deci imi trebuie banii
Azeea
Jul 19 2007, 04:20 PM
o poza cu interiorul te rog. are a/c?
Edi_
Jul 19 2007, 11:50 PM
QUOTE (Azeea @ Jul 19 2007, 05:20 PM)

o poza cu interiorul te rog. are a/c?
Interiorul e perfect, f bine intretinut, azi am cumparat o instalatie de AC complet de pe alt E28, insa acum nu mai vand masina pentru ca am ajuns la concluzia ca nu are rost sa o dau in banii astia. Am sa o fac ca si pt mine...stofa are, masina e beton, bine inchegata, toata lumea se mira de faptul ca nu suna absolut nimic pe ea si cat de bine e intretinuta. Maine ma duc la mecanic sa-mi puna AC si am sa-i mai pun niste jenti misto pe 16", anvelope de 225/235 cumva am sa-i montez un intercooler si filtru de aer sport, un tratament pt motor Metabond, toba sport, schimb stofa(am sa imbrac tot interiorul in piele), discuri ventilate,am gasit si niste faruri noi pt fata, rezolv cumva cu pompa de ABS si gata. In final o sa am o masina tare, cu 150-180 caluti si undeva la 350 Nm.
316i
Jul 20 2007, 12:35 AM
Eu zic sa lasi metabondul in pace.
enculescusorin
Jul 20 2007, 07:46 AM
montez un intercooler si filtru de aer sport, un tratament pt motor Metabond, toba sport, schimb stofa(am sa imbrac tot interiorul in piele), discuri ventilate,am gasit si niste faruri noi pt fata, rezolv cumva cu pompa de ABS si gata. In final o sa am o masina tare, cu 150-180 caluti si undeva la 350 Nm.

[/quote]
e buna ideea ta...asa probabil ar face orice posesor de diesel...dar mai gandestete si la chiulasa...care sincer se fisureaza relativ usor fata de altele...e pacat sa strici motorul daca e in apele lui...un intercooler ar merge...ca ii lungesti viata motorului...
Azeea
Jul 20 2007, 08:22 AM
felicitari ca pastrezi masina, arata f bine si merita un proprietar pasionat. ma intereseaza un feed back in legatura cu montarea a/c si a intercoolerului. eu am un 324td si vreau sa-l tin cat mai mult.
daca esti in bucuresti poate ne vedem la intalnirile saptamanale.
Edi_
Jul 20 2007, 10:57 AM
Sper sa nu se fisureze chiuloasa, iar daca se intampla atunci am mai gasit un motor M21 in stare f buna si complet...
reactor_share
Jul 20 2007, 11:35 AM
Edi, ma bucur ca ti_a venit mintea la cap. Nu se merita sa vinzi asa ceva, e prea multa pasiune si bani multi investiti ca sa o poti tine si sa arate asa de bine.
sfatul meu e sa o pastrezi si sa te bucuri de ea, pentru ca merita fiecare moment. eu nu ma pot pronunta cu cele ce am vb la tel, nu depinde de mine, dar asta e deja offtopic.
mult succes cu noile achizitii, si ma bucur inca o data pentru tine.
numai bine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.