Help - Search - Members - Calendar
Full Version: omologare motor e28
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
Mihai_AMD
in curand va trebui sa pun motorul de la e28 la e12 si vreau sa intreb cum pot obtine omologare.am carte la e28 k a mers neamtu cu ea 3 aniin ro cu nr rosii dar e p numele lui iar el e in germania iar eu am luat masina de la cumnatu lui.am inteles k rar-ul nu are treaba,ei iti treca pe carte si motor de drujba daca vrei,treaba e la politie la inmatriculari cand iti schimba talonu.ma gandesc k decat sa ma mai complic cu cartea aia p numele neamtului(ma gand k imi cere semnatura si datele lui) poate e mai bine sa fac la notariat o declaratie pe propria raspundere k am luat motoru din targ si nu am nici un act la el,asa ma invatat un tip care a facut asta cu un motor de golf1 care chiar din targ era.voi c stiti?
TiL
Cred ca la politie n-ai nici o treaba. Atat timp cat rar-ul e in regula, aia nu fac decat sa tipareasca un talon dupa datele din carte.
Mihai_AMD
QUOTE (TiL @ Jul 10 2007, 01:16 PM) *
Cred ca la politie n-ai nici o treaba. Atat timp cat rar-ul e in regula, aia nu fac decat sa tipareasca un talon dupa datele din carte.

poi asa mia zis un vecin care lucreaza la ostatie itp k rar-ul nu are tr si k treaba e la pol cum justifici motoru ala..tr sa ma mai informez,oricum daca treaba ar tine de rar cum spui tu e bine k pe la rar am relatii ...o sa mai intreb,oricum mersi
shtef
Sa ne mai zici si noua daca mai afli ceva legat de omologare, ca ma intereseaza si pe mine (eu am de gand sa bag un motor de e34 pe e28)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.