Help - Search - Members - Calendar
Full Version: trapa electrica e12/e28
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
Mihai_AMD
stie cineva daca si unde imi pot face o trapa electrica sau in cel mai rau caz manuala?de preferat ar fi ca cea originala,cu 2 pozitii...si un pret estimativ cat sa ma duca?eu am e12
florin83
daca n-ai trapa eu zic sa te calmezi..
plafonul de la masinile cu trapa e dublu..
nu poti sa pui decat daca decupezi partea de sus si sudezi altul de la una cu trapa biggrin.gif
Mihai_AMD
QUOTE (florin83 @ Jul 9 2007, 01:32 PM) *
daca n-ai trapa eu zic sa te calmezi..
plafonul de la masinile cu trapa e dublu..
nu poti sa pui decat daca decupezi partea de sus si sudezi altul de la una cu trapa biggrin.gif

asa ma gandisem si eu..si decupez doar in jurul trapei cu cativa cm?si daca tot as decupa d la alta masina crezi k tr neaparat de e12/e28?pot taia d la un e23/e34 sa zicem?
Mihai_AMD
QUOTE (db85amd @ Jul 9 2007, 01:50 PM) *
asa ma gandisem si eu..si decupez doar in jurul trapei cu cativa cm?si daca tot as decupa d la alta masina crezi k tr neaparat de e12/e28?pot taia d la un e23/e34 sa zicem?

si daca as gasi manuala si ias pune manuala,apoi o pot face electrica gasind si montand ulterior motoras?dar ma rog sa gasesc din prima electrica..
florin83
cum sa decupezi cativa cm?? huh.gif tot acoperisu e din 2 foi la alea cu trapa. trapa unde crezi ca intra?
TiL
Pentru trapa cu doua pozitii iti trebuie tot plafonul.
Mihai_AMD
ufff...asa e imi tr tot plafonul k sa intre trapa...d c nu am si eu trapa???poate la urmatorul bmw!!!in fine ma las batut sad.gif(((((((((((((((((((((((((((((((((
ve
in plus alea cu trapa au scurgeri in stalpi ca altfel faci baie in masina pe ploaie.
daca ai manuala se face usor electrica. daca nu ai deloc las-o balta.
enculescusorin
...si pe langa toate astea...ai putea sa nu mai deschizi 10.000....de topicuri pentru fiecare intrebare pe care o pui...sper ca o iei ca pe un sfat prietenesc si colegial...no offence... BMW e30 Cabrio.gif
Mihai_AMD
QUOTE (sierra1771 @ Jul 22 2007, 09:30 PM) *
...si pe langa toate astea...ai putea sa nu mai deschizi 10.000....de topicuri pentru fiecare intrebare pe care o pui...sper ca o iei ca pe un sfat prietenesc si colegial...no offence... BMW e30 Cabrio.gif

un topic deschis reprezinta o intrebare/sfat cerut in legatura cu o anumita problema.atata timp cat intrebarile puse in cele 10.000 de topicuri nu au legatura una cu alta e normal sa deschid 10.000 de topicuri.si eu credeam k imi zici ceva legat de topic
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.