Help - Search - Members - Calendar
Full Version: urs la restaurat .
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
INTERCEPTOR
se munceste deocamdata.motor 25 24 v restul o s ava spun tot eu ca propietarul nu prea are timp de net
BBo
Jantele dau foarte bine smile.gif. Succes la restaurare ! weakbench.gif download.gif
manole74
Jantele sunt Keskin KT4 si cred ca se puteau pune gume mai late , cel putin pe spate, altfel efectul optic nu mai e acelasi wink.gif
florin83
asa se poarta..cu cauciuc mai mic sa se vada buza jantei smile.gif

mocheta e facuta de el? vad ca n-are in fata plasticul (sau ce e) unde vin picioarele..

si cu numerele ce face? are de gand sa o inmatriculeze?
INTERCEPTOR
pai este mocheta de pe un urs coupe altu decat asta.e originala.nu este facuta.pai alea sunt la misto masina are nr de romania e inmatriculata.a pus bara cu totul si nu le a mai dat jos:P
walde
ce culoare va fi masina ? nu vopseste si miezul jantelor ( spitele ) cu negru sau in culoarea masinii ? ce an e ursulica si ce motor a fost inainte ? as dori sa stiu daca se poate cat a costat toata " restuararea " in mare , ms frumos
robert_tzara
ce sa mai aude cu proiectul asta ?
INTERCEPTOR
pai cred ca sapt care vine e gata,nu am mai fost sa i fac poze.lene caldura probleme...........cat a costat totul .da cine crezi ca tine scoteala cand se fac dastea.inainte avea motor de 1800 m 10. cred ca o sa stea in 2000 3000 euro.mot m 50 cu tinichigerie cu stopuri noi faruri jante spoilere vopsit ,
robert_tzara
poze ceva
INTERCEPTOR
esta gata .sa vopsit.da nu am aparat ,a iesit bine..acuma se va ansambla.nu prea stie cu ce sa inceapaP
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 10 2007, 08:56 PM) *
nu prea stie cu ce sa inceapaP

cu masina mea, evident tongue.gif
INTERCEPTOR
boby e una adrian e alta .cu masina ta boby care are ursul nu are treaba.tu tre sa ai rabdare ca si mine:( de la paste la craciun am facut un bmw nebun
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 10 2007, 09:36 PM) *
boby e una adrian e alta .cu masina ta boby care are ursul nu are treaba.tu tre sa ai rabdare ca si mine:( de la paste la craciun am facut un bmw nebun

Sunt frati? Adrian a zis ca mai face si fratele lui ceva la masina mea. Partea de taiat.
INTERCEPTOR
da da sta bobi imediat sa faca la aia veche
adrian face atata bobi face doar impins de la spate:P e lenes daca e ursulet faceimediat
INTERCEPTOR
e aproape gata masina.pacat ca nu am prins o sa fac poze ziua.si asa era aparatul imprumutat
316i
Sa nu uitam cine i-a dat viatza. spiteful.gif
alexb32
jantele sunt superbe !!! wub.gif
INTERCEPTOR
sa nu mai avem loc oare de laudarosi:PP
mario.b
Interceptor imi poti spune si mie un pret pentru acele faruri si pentru stopuri daca se poate??? Multumesc anticipat.
INTERCEPTOR
nu pot sa te ajut cu nimic la preturi ca nu stiu nimic.cel care si o face stie tot .
INTERCEPTOR
uite am facut rost pt tine daca te ajuta de nr asta de telefon sa ti faci farurile clare .0721512694 marius ,am inteles ca face si la comanda
deci ai spui pt ce masina ai nevoie si ti face
sunt dintr un plastic special .am intelese ca ti le si poate monta.nu stiu pret suna si vezi ce iese
marius parca il cheama nu stiu sigur
TiL
marius_nustiucum , are id si aici, si anunt la mica publicitate.
mario.b
Multam frumos, o sa cumpar atunci farurile si dupa care geamuri clare+angel CCFL
INTERCEPTOR
masina e gata .mie unu imi place enorm este superba.
Mouse
inca un urs simpatic!!! wub.gif
cine zicea ca ursii sunt pe cale de disparatie...pare ca se cam insela mega_shok.gif
alexb32
masina a primit un motor s50 ??
ionusunt
QUOTE (alexb32 @ Feb 3 2008, 08:47 PM) *
masina a primit un motor s50 ??

inca un urs marfa!bravo !! l-am vazut si pe viu pe barbu vacarescu la omv .arata foarte bine . cool.gif
316i
Nu are S50, are 2.5 M20.
mariusro
o sa ma intereseze si pe mine un motor din acela in curand....cam prin vara, vreau sa ii fac si yo un transplant la ursu meu...o reconstructie ceva in genul asta....cap coada, tot...
apropo, daca poti sa imi spui si mie unde a vopsit-o...ca arata frumos...biggrin.gif
TiL
Mai.... pacala325, ai incurcat butoanele pentru AddReply cu Report biggrin.gif

A vrut sa posteze urmatoarele:

masina nu este inca gata mai am mici retusuri la ea, m-ar interesa un interior de recaro 2 daca are cineva si la ce bani!!!
io'sŪ
QUOTE (TiL @ Feb 14 2008, 12:32 PM) *
Mai.... pacala325, ai incurcat butoanele pentru AddReply cu Report biggrin.gif

A vrut sa posteze urmatoarele:

masina nu este inca gata mai am mici retusuri la ea, m-ar interesa un interior de recaro 2 daca are cineva si la ce bani!!!

laugh.gif

lasa mey baiatul, o fi si el nou, nu stie.... biggrin.gif

si eu am primit smile.gif)
INTERCEPTOR
are dreptate vladut.are m 20 b25......si se scoate la vanzare.......deocamdata nu are itp dar se va face omologarea si se va vinde masina ........a luat o un prieten si a mers cu ea 2 zile..........cam defect el.......a cumparata o dupa ce a iesit de la romexpo cand a fost expozitia de tuninggg si apoi i sa luat de ursi .........de loganu e mai interesant
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.