Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Clemariera usa E28
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
Mihai_AMD
Ma ieri am terminat de pus ultima usa de la e28 la e12 si,pt k celelalte 3 leam reglat,au picat super si s inchid f bine,la asta ultima(fata dreapta) sia bagat asta diablo.gif coada.a picat bine,ma refer la distante intre usa si caroserie,dar treapta a2a de la usa s inchide groaznic,tre sa dau tare cu usa..sa fie din cremaliera sau cum se cheama aia de fierd p stalp in care se prinde usa la inchidere?se poate regla?
INTERCEPTOR
aia de pe stalp cu suruburi in stea.le slabesti usor si o sa ti reglezi faci asta de cateva ori
si se face rabdare sa ai
Mihai_AMD
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 9 2007, 01:04 AM) *
aia de pe stalp cu suruburi in stea.le slabesti usor si o sa ti reglezi faci asta de cateva ori
si se face rabdare sa ai

slabesc doar surubul ala mare in stea?sau si celelalte mici?......si dupa ce il slabesc trag kestia aia d p stalp spre afara un pic si incerc sa vad cum se inchide?...
TiL
Ca sa o poti misca trebuie sa slabesti toate trei suruburile. Incearca sa le lasi pe cele mici putin stranse totusi, ca sa nu pice aia de tot si apoi s-o iei de la zero cu cautarea pozitiei.

Ce ar mai fi de verificat:
1. http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...&hl=chestii - vezi discutia de aici.
2. Mai sunt situatii in care usa nu numai ca nu se inchide bine, dar se si deschide greu. Adica dupa ce ai "apasat clanta" trebuie sa impingi de usa primii centimetri dupa care se deschide normal. Treaba asta e cauzata de obicei de faptul ca usa e pozitionata putin prea in fata iar piesa rotativa in forma de U de pe usa se freaca de corpul acestei cremaliere, sau cum i-o spune. Am patit-o la ambele usi din fata.
Mihai_AMD
mersi TIL...dar la mine nu cred sa fie din plasticele alea mici albe,desi la primul e12 ele erau de vina si la mine.acum e alta pr,pt k pe e28 usa cu pricina se inchidea super doar daca o batea vantul(vb vine) deci daca era din plasticelu ala nici acolo nu mergea,asa k o sa incerc sa reglez cremaliera d p stalp...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.