Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand telescoape Bilstein noi-cel mai mic pret
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Edi_
Vand Telescoape Bilstein Noi Noute pt. orice tip de autoturism - preturi intre 100 - 200 Ron / bucata !!! Preturi pt ce am pe stoc: Telescoape BMW E30 - 280Ron perechea si E39-400 RON perechea. Livrarea este gratuita oriunde in tara.
florin83
un pret pt cele fata de E30 325ix..
Edi_
Din pacate pt tine si pt mine(si eu caut telescoape fata pt ix-ul meu) inca nu se fabrica telescoape pt IX in Romania la ora actuala desi mi s-a spus ca in viitor se vor produce...Sunt intr-adevar f rare si f f scumpe
Edi_
Telescoape pt E30, am pe stoc 2 pt fata, 280 RON, pt E39 pt fata sau pt E28, E30, E36, E39, E46 la comanda. Sunt comfort, nu sport, originale si sigilate Bilstein.
georgem
Da-mi si mie un pret pentru E34 525i fabricatie mai 1995, ma intereseaza Bilstein B6 Sport.
Codurile sunt:
Front: P36-3023
Rear: B46-1221
Edi_
QUOTE (georgem @ Jul 8 2007, 08:42 PM) *
Da-mi si mie un pret pentru E34 525i fabricatie mai 1995, ma intereseaza Bilstein B6 Sport.
Codurile sunt:

Am spus si mai sus ca nu am sport, toate sunt B4, nu B6
lucian
QUOTE (Edi_ @ Jul 6 2007, 12:01 PM) *
Vand Telescoape Bilstein Noi Noute pt. orice tip de autoturism - preturi intre 100 - 200 Ron / bucata !!! Preturi pt ce am pe stoc: Telescoape BMW E30 - 280Ron perechea si E39-400 RON perechea. Livrarea este gratuita oriunde in tara.

salut,
pt. E 12 se poti face rost?
...si la ce pretz?
Edi_
QUOTE (lucian @ Jul 10 2007, 11:09 AM) *
salut,
pt. E 12 se poti face rost?
...si la ce pretz?

Pt E12 nu se mai produc, sorry sad.gif
Edi_
am 2 seturi: pt E46 fata(400 RON) si E30 fata 270 RON, sigilate, livrare prin fan courier sau alta modalitate de transport
Edi_
am si 2 seturi de E28 250 RON
Edi_
niste telescoape pt urs...
Ciupanezu
Eu am nevoie pt E39 535i. Masina mea e echipata cu suspensie M.
Am nevoie de amortizoare fata. Codul e 31312229612. M-ar interesa un pret informativ...
andrei301
QUOTE (Ciupanezu @ Jul 21 2007, 10:23 PM) *
Eu am nevoie pt E39 535i. Masina mea e echipata cu suspensie M.
Am nevoie de amortizoare fata. Codul e 31312229612. M-ar interesa un pret informativ...

ma intereseaza pt E46 325 pe spate
Edi_
Pe spate costa 360 RON setul, momentan am pt fata pe stoc, daca vrei sa comand lasa-mi un mesaj cu nr de tel si vorbim.

Disponibil pe moment ar fi pt E30 un set pe fata, E46, E28..
thegre
QUOTE (florin83 @ Jul 6 2007, 02:19 PM) *
un pret pt cele fata de E30 325ix..
bmw 316 an 1999 1900cm3maine vreau sal cumpar si e primul meu bmw si la testat un mecanic si a zis ca ar bate bucsele mar interesa pretz
xristian05
QUOTE (georgem @ Jul 8 2007, 08:42 PM) *
Codurile sunt:

pt E36 coupe motor 2000 vreau pret pt telescoape fata per bucata si pt spate la fel.astept oferta numai daca sunt produse originale bilstein
multumesc
INTERCEPTOR
sunt facute la sibiu la fabrica de acolo???
au garantie??
stiu ca acolo se reincarca le vopsesc cu negru si hop amortizorul.pt ca eu bilstein nou original nu am gasit sub 3 000 000 4 000 000 bucata si cele sport cu tija groasa 6 000 000 bucata.
ps unele pt 850 i poti face rost . nu are imp daca s reincarcate.mersi fata spate
TiL
Lasa aberatiile cu incarcate, asa mi-ai spus si cand le-am luat eu de acolo.
Sunt foarte multumit de ele, nu sunt extraordinar de dure, dar sunt amortizoare care isi fac treaba. In plus un amortizor a rezistat unui soc care aproape mi-a rupt masina, fara sa-si schimbe comportamentul. Recomand, numai ca livrarea e greoaie, nu se gasesc asa usor.

Sunt facute la Sibiu si gasesti numai din cele stock, nu sport. Dar mai bine confirma Edi.
INTERCEPTOR
refacute poate.aberezi tu sigur daca crezi ca ales sunt noi. si mai subtirel cu tonul asta .
asta e parerea mea .nu tre sa faci urat sau sa mi vb in 2 peri.
eu cred ca s reincarcate...........asta nu inseamna ca s proaste (nu am zis asa ceva )dar nici ca s originale.
deci nu mai te oparii atat
ps ;ca ambalare si prezentare nu arata deloc a noi.dar hai sa ne mintim ca sunt noi.
si asa sunt si eu impacat si til care are ton recalcitrant
TiL
Pai hai sa vedem de ce le gasesti la 3 mil bucata cand ele se dau aici cu 1.
Traim intr-o economie de kkt, de piata. In majoritatea produselor de pe raft, pretul de productie e, sa zicem 30%. Restul e marketing si profit. Trebuie sa manance o paine si armata de la publicitate, vanzari, distributie, nu? Vrei sa-i hranesti? Mergi la raft. Ai posibilitatea sa iei produsul de la fabrica? Ia-l.

Niste exemple care m-au intristat, de la noi din tara:
1. Campofrio, mare producator de carne din Tulcea. Gasesc in Carrefour un produs jmecher, Campofrio pe care scria made in Spain...
In timp ce un concurent de-al lor din Tulcea se descurca cum poate, trimite camioane cu carne in pietele din judet sa cumpere romanul mai ieftin direct de la producator.
2. Confectii Braila. Gasesc intr-un magazin un tricou mai ciudat, nu parea facut in RO, marca nu_stiu_ce Braila. Fabricat si el nu stiu pe unde.
Mi se confirma teama dinainte de integrare: ne-au vrut ca piata de desfacere si noi am muscat momeala.

Si reversul medaliei: mergi la Apaca, sunt o gramada de magazine cu costume. o sa gasesti unul langa altul costum de la Paris, altul aproape identic de la Milano. Toate fabricate aici, la coltul intersectiei Vasile Milea/Iuliu Maniu.
Edi_
QUOTE (TiL @ Sep 26 2008, 03:57 PM) *
Lasa aberatiile cu incarcate, asa mi-ai spus si cand le-am luat eu de acolo.
Sunt foarte multumit de ele, nu sunt extraordinar de dure, dar sunt amortizoare care isi fac treaba. In plus un amortizor a rezistat unui soc care aproape mi-a rupt masina, fara sa-si schimbe comportamentul. Recomand, numai ca livrarea e greoaie, nu se gasesc asa usor.

Sunt facute la Sibiu si gasesti numai din cele stock, nu sport. Dar mai bine confirma Edi.

Nu stiu cine a dezgropat topicul, dar se poate inchide fiindca nu ma mai ocup cu asa ceva, am deschis topicul la rugamintea unui fost amic, mai demult. Nici nu am vandut vreun set, am facut doar o mica intermediere si datorita pretului bun am zis ca poate fi de folos cuiva si de pe forum.

Pretul mic se datoreaza contrabandei, sau furtului direct din fabrica, nu stiu ce termen se potriveste in cazul asta, eu din cate am inteles de asta dura asa de mult timp livrarea pt ca circuitul telescopului de la fabricatie pana la exitul prin poarta depindea de mai multe persoane interpuse, iar telescopul in cauza la triaj era trecut la "rebut" desi era bun, si astfel intra in posesia vanzatorului. O smecherie perfect ilegala, ba mai mult, durata mare se datora si faptului ca trebuia sa se astepte pana se fabricau un anumit numar de telescoape de un anumit fel.

Legat de calitatea acestora, nu pot sa spun mai nimic concret, fiecare cu parerea lui. Exista certificate de calitate, se fac pt export, din cate stiu eu Bilstein nu isi permite sa incarce telescoape vechi, dar cine stie?! la Sibiu mai este si fabrica Siemens, deci tot nemteasca. Se fabrica doar amortizoare B4 in Romania, comfort. Judecand dupa cum arata un telescop de Sibiu, nu pare sa fie ceva de calitate.

Astea fiind spuse, topicul se poate INCHIDE.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.