QUOTE (TiL @ Sep 26 2008, 03:57 PM)

Lasa aberatiile cu incarcate, asa mi-ai spus si cand le-am luat eu de acolo.
Sunt foarte multumit de ele, nu sunt extraordinar de dure, dar sunt amortizoare care isi fac treaba. In plus un amortizor a rezistat unui soc care aproape mi-a rupt masina, fara sa-si schimbe comportamentul. Recomand, numai ca livrarea e greoaie, nu se gasesc asa usor.
Sunt facute la Sibiu si gasesti numai din cele stock, nu sport. Dar mai bine confirma Edi.
Nu stiu cine a dezgropat topicul, dar se poate inchide fiindca nu ma mai ocup cu asa ceva, am deschis topicul la rugamintea unui fost amic, mai demult. Nici nu am vandut vreun set, am facut doar o mica intermediere si datorita pretului bun am zis ca poate fi de folos cuiva si de pe forum.
Pretul mic se datoreaza contrabandei, sau furtului direct din fabrica, nu stiu ce termen se potriveste in cazul asta, eu din cate am inteles de asta dura asa de mult timp livrarea pt ca circuitul telescopului de la fabricatie pana la exitul prin poarta depindea de mai multe persoane interpuse, iar telescopul in cauza la triaj era trecut la "rebut" desi era bun, si astfel intra in posesia vanzatorului. O smecherie perfect ilegala, ba mai mult, durata mare se datora si faptului ca trebuia sa se astepte pana se fabricau un anumit numar de telescoape de un anumit fel.
Legat de calitatea acestora, nu pot sa spun mai nimic concret, fiecare cu parerea lui. Exista certificate de calitate, se fac pt export, din cate stiu eu Bilstein nu isi permite sa incarce telescoape vechi, dar cine stie?! la Sibiu mai este si fabrica Siemens, deci tot nemteasca. Se fabrica doar amortizoare B4 in Romania, comfort. Judecand dupa cum arata un telescop de Sibiu, nu pare sa fie ceva de calitate.
Astea fiind spuse, topicul se poate INCHIDE.