Mihai_AMD
Jul 5 2007, 06:12 PM
Am si eu o intrebare si se cam justifica necunostinta de cauza tinand cont k am avut numai e12 pe carburatie.am si un e28 din '83 dar toate piesele motor sunt stantate '82.in fine,si vr sa stiu c tip de injectie e.monopunct,multipunct....sau c o mai fi.a,am si calculator sub bord(lg torpedo)
alex230ro
Jul 5 2007, 07:31 PM
Le Jetronic cred ca ai,multipunct banuiesc
bartro
Jul 5 2007, 09:38 PM
QUOTE (alex230ro @ Jul 5 2007, 08:31 PM)

Le Jetronic cred ca ai,multipunct banuiesc

BMW nu a avut monopunct din cat stiu eu.
Si eu zic ca e L-jetronic.
io'sŪ
Jul 5 2007, 10:25 PM
QUOTE (bartro @ Jul 5 2007, 10:38 PM)

BMW nu a avut monopunct din cat stiu eu.
Si eu zic ca e L-jetronic.
dap, asa e!
pana in 87, pe motoarele M20 B20 a fost injectie L-jetronic 125cp, apoi dupa 87 a fost injectie Motronik 129cp
LE Jetronic. Unii zic ca-i multipunct, altii monopunct. Cert e ca are injector pe fiecare cilindru, dar "altii" zic ca tot monopunct e , pentru ca toate injectoarele se deschid in acelasi moment, nu in functie de pozitia pistonului corespunzator. Da un search, probabil avem discutii pe tema asta si aici pe forum.
io'sŪ
Jul 5 2007, 10:35 PM
cum sa spuna lumea ca injectoarele deschid toate in acelasi timp si ca e injectie monopunc
toti vorbesc in necunostiinta de cauza, in primul rand, injectia monopunct arata ca un carburator, dar in loc de jiglere si tije si plutitor si ce dreaq mai are un carburator , are UN SINGUR INJECTOR CENTRAL de acolo vine si "MONO"
iar treaba cu deschisul injectoareleor deodata , sunt 90% ca nu e asa... da exista unele injectii electronice (VW GOLF 1,8 GTI 12V) care asa lucreaza, dar nu am auzit la BMW de asa ceva.. ma rog.. lumea vorbeste multe
aaa.. si la injectia mecanica injectoarele pulverizeaza benzina toate odata, dar sa nu se faca confuzie intre tipurile de injectii.. electronica/mecanica, bmw a avut tipul asta de injectie pe unele modele (am vazut 323 e21 197X )pana in anii 80 dar aveau in paralel si electronica (interceptor 1972) apoi a trecut la electronica definitiv
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.