treaba sta in felul urmator : am gasit la un amic un e21 316 neinscris (nu a circulat niciodata in romania deci teoretic mecanica ar trebui sa fie beton) masina are toate actele in original din germania cu contracte de vanzare cumparare cu traduceri notariale in romana etc si cel mai important are vama platita inainte de legea aia cu euro2 factura vamala exista in original (masina este decalarata la circa financiara deci omul plateste impozit pt ea asa k teoretik nu ar trebui sa fie probleme ) ...
intrebarea mea este urmatoarea : o pot inmatricula in baza acestor acte fara sa mai platesc taxa de prima inmatriculare (care ar faceo nerentabila fara discutie)
unde ma pot interesa sa stiu exact daca sa dau banul pe ea sau nu , suma nu este mare dar daka nu ma hotarasc repejor va ajunge la dezmembrari sau fier vechi si sincer sa fiu miar parea rau de ea pt k s auzea foarte bine si afara de petele de rugina (nu putine) care au aparaut de la stat nu are inca gauri si la capitolul linie sta exceptional (nu a fost lovita ; reparata sau revopsita vreodata )
astept niste sfaturi orice de la voi pt ca timpul este din pacate destul de limitat .