asa cum scrie si in titlu, ca urmare a faptului ca saptamana asta este posibil sa vand BABA (am deja doua persoane interesate), pun anunt si pt vanzarea masini mele "zilnice" (asa cum imi place sa-i spun)
deci: este de vanzare BMW 318i fabricat in 1992,motor M40, 113cp, de culoare neagra, avand ca optiuni aer conditionat (nu climatronik), ABS si trapa (manuala) --totul este functional--
masina are ~207 000 km (tind sa cred ca sunt originali dar nu bag mana-n, foc.. totusi nu o am eu de noua)
masina poseda jante de aliaj borbet procast 7,5X16, et20 (provenite de la un BMW e34), cauciucuri noi fata (2000 km) si "mai merg" pe spate, BRIDGESTONE POTENZA 225/50/16 si un set de roti de iarna (complete) din jante otel 15" OEM BMW si cauciucuri dunlop wintersport 205/65/15 intr-o stare ft buna
masina mai are inchidere + alarma cu senzor de soc si perimetru (interior/exterior), proiectoare de ceata, stopuri SMOKE CLEAR, semnale fata albe, CD player pioneer (model cam vechi , destul de obosit), volan MOMO (diametrul 25cm)
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
pretul este de 5400 E discutabil
0723 20 60 66 - Emanuel