Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND BMW E36, 318i, M40, 1992
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
io'sŪ
asa cum scrie si in titlu, ca urmare a faptului ca saptamana asta este posibil sa vand BABA (am deja doua persoane interesate), pun anunt si pt vanzarea masini mele "zilnice" (asa cum imi place sa-i spun)

deci: este de vanzare BMW 318i fabricat in 1992,motor M40, 113cp, de culoare neagra, avand ca optiuni aer conditionat (nu climatronik), ABS si trapa (manuala) --totul este functional--
masina are ~207 000 km (tind sa cred ca sunt originali dar nu bag mana-n, foc.. totusi nu o am eu de noua)
masina poseda jante de aliaj borbet procast 7,5X16, et20 (provenite de la un BMW e34), cauciucuri noi fata (2000 km) si "mai merg" pe spate, BRIDGESTONE POTENZA 225/50/16 si un set de roti de iarna (complete) din jante otel 15" OEM BMW si cauciucuri dunlop wintersport 205/65/15 intr-o stare ft buna
masina mai are inchidere + alarma cu senzor de soc si perimetru (interior/exterior), proiectoare de ceata, stopuri SMOKE CLEAR, semnale fata albe, CD player pioneer (model cam vechi , destul de obosit), volan MOMO (diametrul 25cm)

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

pretul este de 5400 E discutabil

0723 20 60 66 - Emanuel
florin83
ce urmeaza?
io'sŪ
deocamdata nu stiu
Roby_325
Stopurile au fost pe masina cand ai cumparat-o, sau le-ai pus tu?
io'sŪ
eu le-am pus, le-am cumparat noi anul trecut odata cu semnalele fata
de ce intrebi?
Roby_325
ce firma sunt? cat au costat?
intreb ca imi plac smile.gif
io'sŪ
nu stiu ce firma sunt, le-am luat de pe eBay.com si au costat daca imi aduc aminte bine 70$ cu transport
io'sŪ
nimeni interesat de un 318 ..?
io'sŪ
hai repede , sariti cu oferte ca maine am client din provincie
io'sŪ
anuntul nu mai e valabil, masina s-a vandut!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.