Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Agata in treptele 1 si 2
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
Iulika0069
Azi dimineata cand am bagat tr. I mi-a cârâit cam si cum nu as fi calcat ambreiajul complet.. Wtf, am zis, sa mai incerc o data: face la fel, e reproductibila problema smile.gif

De la ce ar putea fi? Am senzatia ca ambreiajul e cam obosit, dar nu face figuri, nu patineaza, acum de cand am montat iar elicea nu mai miroase a ambreiaj..

In ultimele luni (dupa ce am skimbat cilindrul de ambreiaj) mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori sa ma trezesc dimineata ca apas ambreiajul si ramane jos; il ridicam cu vârful piciorului si isi revenea complet.. Ma gandesc sa fie tot cilindrul de vina, sa nu mai se apese complet ambreiajul din cauza lui? Sau e chiar de la ambreiaj?
io's®
verifica mai intai circuitul hidraulic, cutia nu ar trebui sa crape asa.. brusc, mai ales ca ai mai avut probleme la cilindru
TiL
Pompa de ambreiaj (cea de la pedala) cum e?
Iulika0069
Ma gandesc, daca era de la pompa de la pedala, nu ar fi trebuit sa agate si in treptele celelalte (3, 4, 5)?
Sper sa nu fie cutia.. desi cu 100E se rezolva smile.gif

Ma duc zilele astea la service, poate ii dau de cap..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.