Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miros urat in masina
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
butcky
Mi-am distrus ursul! sad.gif(((((( Nu pot sa scot mirosul urat din el.
Problema e ca nu stiam de unde vine mirosul. Am crezut ca e din interior si am scos scaunele, am dat cu aspiratorul, am dat cu aparat de aburi peste tot, am pus braduleti parfumati si tot nimic.
In portbagaj am gasit sursa! badtaste (9).gif Am uitat ca am pus o punga cu carne pentru cateii din garaj. Dupa 3 zile a inceput sa miroasa foarte rau! Era plina cu viermi! badtaste (9).gif badtaste (9).gif badtaste (9).gif Am aruncat mocheta, am spalat peste tot si tot mai miroase.
Ce fac? sad.gif
SILE
eu zic sa apelezi la o firma specializata. ei au solutii care nu se gasesc la noi pe piata. sau mai incearca la o spalatorie ecologica si acolo cred ca merge da stai linistit ca tot se scapa de mirosul ala. mai greu da scapi de el.
io'sŪ
cu timpul se v-a duce , arunca toate mochetele care au fost imbibate cu ce s-a scurs de la carne si spala bine cu mult detergent eventual clor, altfel nu ai ce sa faci
ionusunt
QUOTE (butcky @ Jun 30 2007, 11:01 AM) *
Mi-am distrus ursul! sad.gif(((((( Nu pot sa scot mirosul urat din el.
Problema e ca nu stiam de unde vine mirosul. Am crezut ca e din interior si am scos scaunele, am dat cu aspiratorul, am dat cu aparat de aburi peste tot, am pus braduleti parfumati si tot nimic.
In portbagaj am gasit sursa! badtaste (9).gif Am uitat ca am pus o punga cu carne pentru cateii din garaj. Dupa 3 zile a inceput sa miroasa foarte rau! Era plina cu viermi! badtaste (9).gif badtaste (9).gif badtaste (9).gif Am aruncat mocheta, am spalat peste tot si tot mai miroase.
Ce fac? sad.gif

si iaurturile care curgeau din buzunarul portierei nu au cauzat nimic? tongue.gif
oricum nasoale fazele astea.......incearca sa speli cu otet.poate merge ..leac babesc astea biggrin.gif
xox
Am patit si eu asa fostul proprietar era pescar si uitase o captura in portbagaj (Lucian, mai tii minte? lgh (12).gif ) n-am schimbat mochetele am transportat tuica de cazan sau rachiu nu stiu ce era oricum era tare, mult si duhnea ingrozitor. Concluzia e ca dupa ce mi-au curs 2 litri din ala in portbagaj mirosul de peste putred disparuse. Si bine ca nu m-a oprit politia happy (24).gif
ionusunt
QUOTE (xox @ Jun 30 2007, 02:36 PM) *
Am patit si eu asa fostul proprietar era pescar si uitase o captura in portbagaj (Lucian, mai tii minte? lgh (12).gif ) n-am schimbat mochetele am transportat tuica de cazan sau rachiu nu stiu ce era oricum era tare, mult si duhnea ingrozitor. Concluzia e ca dupa ce mi-au curs 2 litri din ala in portbagaj mirosul de peste putred disparuse. Si bine ca nu m-a oprit politia happy (24).gif

laugh.gif cat timp a mirosit a tuica dupa aia ? biggrin.gif
florin83
la cum arata porbagaju nu m-ar mira sa ai si sobolani sau alte vietati pe acolo..
iulian325
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
TiL
Eu am gasit pui de soparla sub roata de rezerva conf (8).gif Uscati.
ionusunt
QUOTE (TiL @ Jul 2 2007, 11:18 AM) *
Eu am gasit pui de soparla sub roata de rezerva conf (8).gif Uscati.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.