Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar bmw pana in 1000 de euro
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
evildeath
vreau sa cumpar un bmw ursulet sau rechin seria 3 sa-l fak de la zero fix cum ar trebui sa arate el cu adevarat...m intereseaza sa aibe un motor la modu 2,0 benzina 125 de cai sau cv la modu astept oferte multumesc...
io's®
huh.gif inscris???
wink.gif
evildeath
dap...nu m intereseaza cum arata...mecanica sa fie ok si aia e...vreau sa-l refac si banii imi vin pe parcurs nu toti odat....neaparat vreau sa fie inscris...si pana una alta nici motoru nu stau in el...caroseria sa fie totu ok...fara rugina si d'astea...motoru la o adica il schimb
Viper05
bafta sa ne zici si noua daca ai gasit cool.gif
io's®
QUOTE (Viper05 @ Jun 27 2007, 11:46 PM) *
bafta sa ne zici si noua daca ai gasit cool.gif

thumbup.gif
un "up" de la mine!
ionusunt
ala verde (e12-ele )merita banu si nu arata rau deloc .
haristeas51
E30-u ala 320i am auzit ca ar avea ceva probleme la acte, masina aia este de vanzare de aproape 1an.
uwe
QUOTE (haristeas51 @ Jun 28 2007, 07:25 AM) *
E30-u ala 320i am auzit ca ar avea ceva probleme la acte, masina aia este de vanzare de aproape 1an.

a fost a unui proeten apropiat al meu care a fost cu ea la R.A.R. si nu are nici un fel de problema cu seria caroseriei
in rest e cam ruginita...
TiL
Anuntul cu E12 e dat in septembrie, iar omul n-a mai avut activitate de la sf lui septembrie sad.gif Era cat pe ce sa dau o fuga la Craiova biggrin.gif
BBo
E12-le avea motorul praf, am vrut eu sa-l iau.
Uite aici masina de 1000 €: http://www.piatademasini.ro/detail.php?id=121
evildeath
da kiar nu am observat data din post aseara...deci still up!

ms da nu m intereseaza ...prea mare motoru pentru ce vreau eu...
evildeath
ms da motoru prea mare pentru ce vreau eu...deci UP!
ionusunt
nu da inapoi de la motoarele mari.orice motor de bmw consuma peste 10,deci asta iti asumi de la inceput.iar asteaa sunt fara moarte daca sunt ingrijite cum trebe.dar daca nu ma insel asta e 732ul de pe retromobil,care cica s-ar fi dat
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...amp;#entry51575

tie pt ce vrei iti trebe un e12 ,e28 sau e21 cu caroserie buna fara rugina nasoala in punctele de maxima importanta .
xox
http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...et-xx64892.html

Mai ai si varianta asta, desi nu sunt convins ca-i in mintile ei masina.

LE: sau un rechinas: http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...IN-xx64681.html
Viper05
io am inteles ca vrei un urs cu caroseria perfecta pana in 1000e inmatriculat

de ce ai pus link cu un e12? blink.gif
TiL
Pentru ca urs cu caroseria perfecta pana in 1000E inmatriculat nu gaseste, tot spre rechini trebuie sa se indrepte.

Referitor la motoarele mari, asa-i, cum zice ionusunt. Problema e ca 732-ul e fix peste pragul de trei litri, deci impozitul te omoara.
316i
Si daca ursi nu gaseste...rechini o sa gaseasca? huh.gif
TiL
Macar ii gaseste in banii astia. Nu vreau sa-mi imaginez ursul inmatriculat la 1000 de euro...
evildeath
stiu ma gandeam la rechinu ala da mi-a trecut mi s-a pus pata pe un urs daca sare un pic de 1000 nu e panica...s vad o sa-l sunt pe ala de pe 4tunning la 1300 sa vad ce e cu el....
florin83
la 1000E nu gasesti nici macar o caroserie buna cu acte..sad.gif
316i
Daca vezi ce urs si-a luat un baiat cu 1300...318i M40 '90, SterlingSilber Metallic, 4 usi, trebuia vopsite aripa dreapta fatza. In rest era chiar ok, doar niste zgarieturi. Cauta si vei gasi. wink.gif
SILE
nici eu nu prea cred ca o sa gaseasca urs bun la 1000 euro si inscris. rechin poate da si asa are ceva de cautat si o sa aibe ceva bani de bagat in el. unsure.gif
evildeath
nu am zis sa fie perfect...sunt dispus sa bag destui bani in el...da problema e ca nu ii am pe toti odat...imi vin treptat banii astia
BykerBoy
din ce oras esti ?
te intreb pt ca aici in iasi este un rechin care arata destul de bine si omu vrea pe el 500 de euro si este inscris
evildeath
bucuresti...cam e ceva distanta

QUOTE (evildeath @ Jun 30 2007, 12:12 AM) *
bucuresti...cam e ceva distanta

ma gandesc daca as gasi si un e30 cu 4 usi cat de varza si cat de chel sa fie ca fac rost imediat de la cineva de altu de pe care sa iau tot...de la aer conditionat...si abs pana la elemente de caroserie interior...etc....motor....dak jtiti ceva please let me know....up!!!
xox
QUOTE (BykerBoy @ Jun 29 2007, 11:08 PM) *
din ce oras esti ?
te intreb pt ca aici in iasi este un rechin care arata destul de bine si omu vrea pe el 500 de euro si este inscris

Ala rosu din nicolina? L-am vazut zilele trecute ma intrebam cat cere omul pe el.

@evildeath am eu un urs avariat ai de munca la fata lui in rest e super ok interior si estetic, 4 usi, iar motorul e ok si el. Daca te intereseaza discutam un pret pentru el. PM sau 0727766636
BykerBoy
nu xox este unu in pod de fier la culoare e ca al meu
evildeath
pai din ce vad eu xox masina ta e cam avariat...plus ca esti din iasi...sad.gif
Viper05
xox e vb de masina ta?

cat de avriata e? daca nu o vrea evildeath, poate o vreau eu da niste poze si un pret
evildeath
up!!! dak tot nu gasesc nimic cred k inchid topicu si revin la vreo 2000-2500 de euro kand ii am biggrin.gif
evildeath
up!
bartro
QUOTE (evildeath @ Jul 2 2007, 10:52 PM) *
up!

http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...00-xx69503.html

Sau ai luat cumva un E28...?
ionusunt
da un 528i .f buna tabla pic de rugina nu are,a luat-o la o mie o suta de iepuroi ,cutia automata bulita,motorul merge f frumos.si interiorul f ok ,in culoarea albastra.are doar o mica ruptura la scaunul soferului cat unghia asa..in rest nam ce zice decat un pret bun , slava domnului ca i-a stricat cutia fostul propietar ca era dala ca bagamias in ea de masina daca nu se bulea o bagam la curse. noroc ca nu a apucat

deci cine stie de vanzaree o cutie auto. de m30 jetronic sa ne zica si noua!! biggrin.gif
bartro
QUOTE (ionusunt @ Jul 23 2007, 11:07 PM) *
da un 528i .f buna tabla pic de rugina nu are,a luat-o la o mie o suta de iepuroi ,cutia automata bulita,motorul merge f frumos.si interiorul f ok ,in culoarea albastra.are doar o mica ruptura la scaunul soferului cat unghia asa..in rest nam ce zice decat un pret bun , slava domnului ca i-a stricat cutia fostul propietar ca era dala ca bagamias in ea de masina daca nu se bulea o bagam la curse. noroc ca nu a apucat

deci cine stie de vanzaree o cutie auto. de m30 jetronic sa ne zica si noua!! biggrin.gif

Cred ca cunosc E28-ul, a fost de vanzare de 2 ore pe aici. Cum crezi ca s-a stricat cutie..? Masina arate bine, spor la cautare si readucere pe drumuri.
ionusunt
QUOTE (bartro @ Jul 23 2007, 11:11 PM) *
Cred ca cunosc E28-ul, a fost de vanzare de 2 ore pe aici. Cum crezi ca s-a stricat cutie..? Masina arate bine, spor la cautare si readucere pe drumuri.

EU UNU cred ca idiotu ala a dat din N in D sa plece el "ca la curse" si gata cutia.merge doar in R .
sau a dat burn cu ea...ca si placutele sunt cam pa. in rest e ok cazanu tongue.gif
io's®
si de ce nu trece ma rog pe cutie manuala?
ionusunt
a cazut cu un atv tipul care a luat-o si are stangul cam subred...abia il indoaie..si eu i-am sugerat. cu toate adaptarile gasesti mai usor una
manuala ; sa-mi zici si mie daca merge cutie de pe e32 cu m30 pe motorul asta.banuiesc ca e32 e cu motronic.... unsure.gif (la automatica ma refer)
io's®
in principui ar trebui sa mearga, doar e acelasi motor, insa deja la e32 toate cutiile automate sunt si asistate electronic si va trebui facute modificari mult mai mari
ionusunt
QUOTE (io`s @ Jul 24 2007, 11:07 AM) *
in principui ar trebui sa mearga, doar e acelasi motor, insa deja la e32 toate cutiile automate sunt si asistate electronic si va trebui facute modificari mult mai mari

am inteles..insa la e23 nu sunt asistate electronic banuiesc.
evildeath
dap in sfarsit am reusit sa gasesc cv...si ursuletu ala era ok...da nu stiu de ce presimt ca avea motoru omorat .... blink.gif si kutia s-a cam rezolvat cu ea...
io's®
deci topicul asta se poate inchide daca ai gasit masina????
evildeath
da se poate inchide...multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.