Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pot inscrie un e28?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
sal am cumparat zilele astea un e28 520i din 1983.masina are carte de identitate romaneasca,cu folie rar,pe numele neamtului care a mers cu ea in '96. '97 '98 'si 2001 in romania si i sa dat d fiecare data nr rosii.e vreo posibilitate so inscriu?stiu eu..poate daca gaseam una inscrisa vai de mama ei sai iau actele?a,masina e impecabila si e pacat de ea so desfac sai pun piesele p e12 meu..astept sfaturi
bartro
QUOTE (db85amd @ Jun 24 2007, 10:36 PM) *
sal am cumparat zilele astea un e28 520i din 1983.masina are carte de identitate romaneasca,cu folie rar,pe numele neamtului care a mers cu ea in '96. '97 '98 'si 2001 in romania si i sa dat d fiecare data nr rosii.e vreo posibilitate so inscriu?stiu eu..poate daca gaseam una inscrisa vai de mama ei sai iau actele?a,masina e impecabila si e pacat de ea so desfac sai pun piesele p e12 meu..astept sfaturi

Nu stiu, de fapt idea e daca platesti taxa speciala de inmatriculare sau nu. Poate te lamureste cineva la politia. Oricum probabil nu stie nimeni pana nu ajungi cu dosar pt inscriere la ghiseu ce sa intample. Succes!
florin83
se poate, doar ca taxa e 5700E tongue.gif
Mihai_AMD
QUOTE (florin83 @ Jun 24 2007, 10:54 PM) *
se poate, doar ca taxa e 5700E tongue.gif

si nici daca gasesc una mai jaljnica dar cu acte sa fac recarosare?

offf si c mila imi e d ea so desfac(de fapt bordu lam dat jos) e absolut 9 masina..
manole74
Recarosarea nu se poate face decat in anumite conditii, nu tocmai avantajoase, asta daca nu cumva esti sultanul Bruneiului laugh.gif
enculescusorin
se poate face recarosarea...dar costurile sar lejer de 1000 de eur...in cel mai fericit caz...plus banii dati pe masina lovita...adica pe acte...plus eventuale spagi...etc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.