Help - Search - Members - Calendar
Full Version: conversie 4 -> 5 prezoane
BMWZone > BMW TUNING > Suspensie, roti, frane, caroserie
io'sŪ
interesant anuntul de pe eBay pt cei ce vor sa treaca la 5 prezoane, pretul (chiar si cu transport) nu mi se pare ft mare!
316i
Dragut. smile.gif Mai interesant era daca aveau oamenii de la 4x100 la 5x120 si daca le faceau mai subtiri. Cu o flansa de 44mm grosime devine foarte greu sa gasesti niste roti cu un ET atat de mic incat sa nu iasa rotile de sub aripi ca la dragster. biggrin.gif
Ionut
daca pui aceste flanse, clar or sa trebuiasca evazate aripile, deoarece et-ul o sa fie mereu cu -.... smile.gif
n3o
cred k cel mai bine merg fuzete si jamba completa cu discuri si etriere de e36 pe fata si pe spate bascule complete cu etrier si disc de compact e36 .. 5 prezoane si nici nu se schimba mare lucru roata din fata se trage mai spre spate cu 1cm
Gabi_323i
ba ce expert esti tu, ai strans vreodata un surub?
n3o
QUOTE (Gabi_323i @ Jun 25 2007, 11:12 PM) *

3 cu filet pe stanga laugh.gif nu degeaba fac mecanica si electronica
316i
QUOTE (Gabi_323i @ Jun 25 2007, 11:12 PM) *

Hai ma nu fi rautacios. smile.gif
Gabi_323i
basculele de e36 compact iti scot rotile in exterior deci nu o sa pui niciodata jante de seria 5 pe ea
si pe fata e mult mai complicat decat pare
dar o face neo nu-i problema smile.gif
n3o
QUOTE (Gabi_323i @ Jun 26 2007, 03:42 PM) *
basculele de e36 compact iti scot rotile in exterior deci nu o sa pui niciodata jante de seria 5 pe ea
si pe fata e mult mai complicat decat pare
dar o face neo nu-i problema smile.gif

bai Gabitzule da am zis eu de jentzi de seria 5 topic-ul era 4 -> 5 prezoane beach.gif hai la piscina sa ne mai racorim nitel ca de la soarele asta...
Gabi_323i
vorbeam cu vlad, el are jante de seria 5, style 5 mai exact cred ca ar trebui sa te racoresti tu, eu am aer conditionat
316i
QUOTE (Gabi_323i @ Jun 26 2007, 08:17 PM) *
vorbeam cu vlad, el are jante de seria 5, style 5 mai exact cred ca ar trebui sa te racoresti tu, eu am aer conditionat

snf (30).gif
n3o
QUOTE (Gabi_323i @ Jun 26 2007, 08:17 PM) *
mai exact cred ca ar trebui sa te racoresti tu, eu am aer conditionat

offtopic: eu sunt racorit de cand a inceput vara ....cu abonament la bazin ....cat despre aer conditionat de o groaza de timp am asa ceva in casa si nu m-a oprit sa ma duc la bazin vara cand este cald ill (2).gif
florin83
si ce legatura are asta cu topicul? huh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.