Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e36`le meu 325 coupe 93
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
aR99bMw
nijte poze......urmeaza sa-i pun stopuri cu leduri negre.....dar astept de fro 2 luni dupa ele :retard:
ccc
De ce i-ai scos emblema de pe nas?
alexandru_83
bine ca i-ai dat eleronul jos smile.gif
aR99bMw
QUOTE (ccc)
De ce i-ai scos emblema de pe nas?

TUNING biggrin.gif am scos si bandourile
da_joint
unde e circuitul ala?ca vrem si noi sa ne dam??? :drool:
aR99bMw
QUOTE (da_joint)
unde e circuitul ala?ca vrem si noi sa ne dam??? :drool:

chiar la intrare in Arad, dinspre Deva smile.gif
da_joint
si e deschisa si publicului.....???care e procedura ???
se inchiriaza?
.....ca ma bate un gand!!!! :unibrow:
Ionut
QUOTE (da_joint)
se inchiriaza?

si care e gandul ala? sa o dai de parapeti? biggrin.gif
da_joint
QUOTE (Ionut)
QUOTE (da_joint)
se inchiriaza?

si care e gandul ala? sa o dai de parapeti? biggrin.gif

Nu vezi mai in poza ca nu sunt parapeti?? tongue.gif
Cel mult ies pe aratura......... laugh.gif
aR99bMw
e super ieftin..... 300 de mii fro 12 ture......normal dai tot cate 4 ture....si o lasi sa se "raceasca" biggrin.gif

am si filmuletze cu tigaia mea pe circuit....daca vrei sa vezi cum e .....de lovit nu prea ai cum sa o lovesti.......acuma depinde de sofer :unibrow:
ccc
Vreau si io filmuletzu.
aR99bMw
biggrin.gif

uite si filmuletzu :unibrow:

http://www.emcoint.ro/pics/Track%20Day%20-...05/ar99bmw_.wmv
aR99bMw
filmuletzu asta e cel mai tare biggrin.gif biggrin.gif
alex230ro
Spectaculos clip biggrin.gif
Ionut
gata...mergem la Arad sa ne alergam pe circuit....cine se baga?? biggrin.gif :supz:
aR99bMw
niste poze proaspete... biggrin.gif
io'sŪ
marfa!!!
ultimile 3 parca sunt scoase din NFSU2 biggrin.gif
alexandru_83
Ultima imi place wink.gif
andrei318ti
Parere personala.
Bara spate e mult prea comuna si exagerata adica nu se leaga cu restul masinii aici personal eu as fi mers pe soltia kit-ul de m-tehnik cu un difuzor finut si discret.... Toba este mult prea "indiscreta", mergea ceva mai finut. Volanul de asemenea mergea ceva mai finut(uitate la Issota katiena sau de la raid cele cu airbag).
aR99bMw
QUOTE (andrei318ti)
Parere personala.
Bara spate e mult prea comuna si exagerata adica nu se leaga cu restul masinii aici personal eu as fi mers pe soltia kit-ul de m-tehnik cu un difuzor finut si discret.... Toba este mult prea "indiscreta", mergea ceva mai finut. Volanul de asemenea mergea ceva mai finut(uitate la Issota katiena sau de la raid cele cu airbag).

pai barile sunt SEIDL www.seidl-tuning.de fata spate....a avut masina si kit m teknic dar m-am saturat la inceput de el.....daca te referii la finalii de toba.....io zic ca se potriveste ...iar volanele oricum le tot schimb...... biggrin.gif
andrei318ti
QUOTE (aR99bMw)
QUOTE (andrei318ti)
Parere personala.

pai barile sunt SEIDL www.seidl-tuning.de fata spate....a avut masina si kit m teknic dar m-am saturat la inceput de el.....daca te referii la finalii de toba.....io zic ca se potriveste ...iar volanele oricum le tot schimb...... biggrin.gif

Pana la urma e o chestie de gust. Eu personal prefer ceva mult mai finut.
aR99bMw
vreau sa-i mai pun eleronu ala micutz pe portbagaj acu....rieger e 180 euro :retard: nu stiti careva de vanzare?
andrei318ti
Ti-l pot aduce eu dar nu stiu daca la un pret atat de mic.
aR99bMw
pai il pot comanda si eu de oriunde.,.....dar la pret de catalog .....ma refeream la cineva care vrea sa-l vanda..sau ceva biggrin.gif ...dar n-am rabdare ...maine merg sa comand ... biggrin.gif
aR99bMw
ceasuri plasma,spate drept,stopuri leduri biggrin.gif

aR99bMw
vrei sa vin sa te bat?
aR99bMw
nu-mi pun numar ca-s mai smecher.... smile.gif

da-i un quote la articol sa vad si io despre cei vorba..nu ca as fi curios wink.gif
florin83
mie imi place..smile.gif
daca i-ai pune si niste bare din kitul de M ar fii si mai belea..

ai si tv tuner sau decat dvd?

daca da sa te uiti pe motors tv (parca) dupa miezul noptii.. :unibrow:
aR99bMw
pai numarul il pun ma pe bara jos.....dar numa ce am pus azi portbagaju si n-am avut chef sa-l pun.....
aR99bMw
dap se sudeaza.....si nu trebe chit aproape deloc....fulere si dealea......iese lacrima....acu trebe si profesor....

intra pe www.bmw-syndikat.de uitate pe la galerii si is poze cu multe bmwuri din prima pana in ultima faza....cu toate detaliile la ce or facut la masini biggrin.gif
aR99bMw
lol ma.....nu exista asa ceva...ce sa tratezi sudura biggrin.gif biggrin.gif
aR99bMw
poate tu nu-ti permiti sa ai asa o masina si de aia bagi texte din astea.....

vad ca iti place sa despici firu in patru.....te suporta lumea? biggrin.gif iti dai seama ca un tinikigiu stie ce si cum trebe sudat........unde vopsesc io masina si alea alea....is preteni buni...si is profesori
aR99bMw
se vede biggrin.gif
Darren
Spiritul sarbatorilor :thumbsup:
aR99bMw
e dracu in el ma biggrin.gif
CAT
eu merg de vreo 3 luni far nr in fatza...da acu fiecare le stie pe ale lui

daca ti-ai schimbat volanul si ti-ai pus fara airbag nu ti se aprinde becu din bord ?
preparatu`
frate o mai vinzi?
spune-mi si mie cu cat,vreau si eu s-o vand pe a mea,vreau coupe,a ta chiar imi place,poate facem o combinatie :unibrow: .
Viper05
a dat-o dar am vazut-o pe autovit .. vezi si tu
aR99bMw
am vandut-o de 3 luni aproape biggrin.gif
preparatu`
pai cum?e de vanzare pe 4tuning,a aparut anuntul acum 2-3 zile sau pe autovit,nu mai stiu exact,pe cat ai dato?
aR99bMw
o vinde si nou proprietar
n3o
este o istorie ciudata a acestor masini despre care am numai cuvinte de lauda . am dat si eu peste anunturile ambelor masini si vreau sa spun ca ceva ciudat se intampla si se vand incontinuu
aR99bMw
pai eu am avut-o 2 ani de zile masina, am facut-o si am vandut-o dupa ce m-am saturat.....ce-i asa de ciudat? omu a luat-o e in criza de bani si o vinde....
SUPERBEC
am vazut-o ieri in targ la vitan...

nu arata nici pe departe ca in poze..
aR99bMw
adica? :crybaby:
preparatu`
adica vrea sa scape de ea,am vazuto si eu,e frumoasa masina,l-am intrebat daca vrea sa se combine cu a mea dar a spus ca are nevoie de bani.
imi place masina,un singur lucru o strica,luftul dintre capota si faruri este prea mare,ii trebuiesc niste pleoape ceva... :crybaby:
n3o
poti sa imi spui si mie ce evacuare sau finala are masina ta (preparatu') ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.