Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Radiator de apa la modelele cu A.C.
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
ionusunt
problema e in felul urmator.vreau sa imi iau instalatie de a,.c,deoarece NU MAI POT tongue.gif .acum aproape un an am schimbat radiatorul de apa cu unul nou nout,si vreau sa stiu daca acestea difera fata de modelele cu aer conditionat sau nu(al meu nu are).daca da,cum imi dau seama ,la ce sa ma uit ?
316i
Deobicei cand cumperi instalatia de A/C o iei cu tot cu radiator de apa. Deci da, radiatorul de apa la M20 difera de la fara A/C la cu A/C.
Daca ai radiatorul ca asta din poza inseamna ca ai radiator de apa pentru A/C.
ionusunt
pai din cate vad eu aici in afara de masca aia de plastic pt elice e fix asa...drept sus,se prinde la fel sus... ,pare la fel de lat (la ochi tongue.gif ).......
si pe realoem sunt diferite codurile
316i
Da, deci ai radiator de apa pentru A/C. wink.gif
io'sŪ
radiatorul de apa , la masinile cu AC trebuie sa fie mai mare si sa aibe loc sa pui o sonda (sau 2 sonde), de regula ca suprafata e la fel insa e putin mai lat (gros), ar trebui sa te ghidezi dupa locul de sonda, undeva in partea dreapta (partea masinii) e posibil sa aibe loc dar sa fie insurubat in capac wink.gif
ionusunt
wink.gif ma uuit azi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.