Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cine a desfacut bord e28?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
sal am si eu o intrebare pt cine a desfacut de preferinta in totalitate un borg de e28.eu am un e12 si vreau sai pun motorul 2000cmc d p e28,cu tot cu bord si toata electrica,asta k sami functioneze tot la bord.c ziceti?am sanse sa duc la capat asta?
enculescusorin
QUOTE (db85amd @ Jun 23 2007, 08:37 PM) *
sal am si eu o intrebare pt cine a desfacut de preferinta in totalitate un borg de e28.eu am un e12 si vreau sai pun motorul 2000cmc d p e28,cu tot cu bord si toata electrica,asta k sami functioneze tot la bord.c ziceti?am sanse sa duc la capat asta?

depinde de indemanarea ta...in principiu se poate...desi cred ca ar merge numai kilometrajul de pe e28...ca sa nu te chinui sa muti tot bordul...
Rotti
la cat de urat e bordul de e12 merita sa te chinui o zi sa-l schimbi.
INTERCEPTOR
la cat de hidos este bordul de e 28 nu as desface nici macar un surub..dar de.........gusturie nu se discuta daca ai vointa se poate si merge.tre sa stii bine la electrica si sa ai totul complect mufe fire sa pui si alt diferential parca ca sa ai sonda sa vezi kilometrajul
Mihai_AMD
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jun 27 2007, 05:51 PM) *
la cat de hidos este bordul de e 28 nu as desface nici macar un surub..dar de.........gusturie nu se discuta daca ai vointa se poate si merge.tre sa stii bine la electrica si sa ai totul complect mufe fire sa pui si alt diferential parca ca sa ai sonda sa vezi kilometrajul

mersi interceptor si rotti...pt rotti:nu e vb d o zi,ma chinui si o luna pt bordu ala d e28 sal pun cum trebuie k imi place mult smile.gif
George77
Bordul de e12 este f frumos ,eu la masina amea am avut un bord super si nu am mai vazut la alta masina din Ro,in jurul benzii de lemn avea o banda de crom ,dadea super bine .
INTERCEPTOR
totul tine de persoana de gust.unuia ai place altuia nu .da se poate pune asta e ideea e ceva de munca chiar mai mult de 1 zi:P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.