Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DONEZ 2 CATEI
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
butcky
La mine la garaj, proprietara e cam dusa si a adus 2 catei foarte draguti si acum nu mai are ce sa le dea de mancare! Nu le da nici macar apa! I-am adus eu boabe ca sa manance si nici macar nu vrea sa le puna in castron! Daca nu vin eu sa-i scot din garaj, ca stau inchisi pe caldurile astea, o sa moara acolo fara apa! Forbesc ffff serios! Daca stiti pe cineva care-i vrea sau macar unu din ei sunati-ma sau macar un bip si va sun eu! 0722.526.534

E unu maro cu blanita mai mare si cred ca e corcit cu CIOBANESC MIORITIC pt ca are labele f mari tongue.gif Si mai e o fetita neagra crreata - cred ca e corcita sau chiar CANICHE! Baiatul are maxim 4 luni (are dinti de lapte) iar fata are maxim 1 an. Sunt foarte ascultatori!!!

Ii luam eu dar stau in 2 camere si mai am un catel mare acasa!!!

Dati mesajul mai departe ca sa le gasim stapan ca sigur mor pe caldurile astea inchisi acolo!!!!

0722.526.534

O sa revin cu poze!!!!!!
ionusunt
QUOTE (butcky @ Jun 22 2007, 06:15 PM) *
La mine la garaj, proprietara e cam dusa si a adus 2 catei foarte draguti si acum nu mai are ce sa le dea de mancare! Nu le da nici macar apa! I-am adus eu boabe ca sa manance si nici macar nu vrea sa le puna in castron! Daca nu vin eu sa-i scot din garaj, ca stau inchisi pe caldurile astea, o sa moara acolo fara apa! Forbesc ffff serios! Daca stiti pe cineva care-i vrea sau macar unu din ei sunati-ma sau macar un bip si va sun eu! 0722.526.534

E unu maro cu blanita mai mare si cred ca e corcit cu CIOBANESC MIORITIC pt ca are labele f mari tongue.gif Si mai e o fetita neagra crreata - cred ca e corcita sau chiar CANICHE! Baiatul are maxim 4 luni (are dinti de lapte) iar fata are maxim 1 an. Sunt foarte ascultatori!!!

Ii luam eu dar stau in 2 camere si mai am un catel mare acasa!!!

Dati mesajul mai departe ca sa le gasim stapan ca sigur mor pe caldurile astea inchisi acolo!!!!

0722.526.534

O sa revin cu poze!!!!!!

0745 692 141 -BATZ
SORA LUI E CU CAINII CUM SUNTEM NOI CU MASINILE
n3o
nu mai are ce sa le dea de mancare ? da "propietarii" sa zic asa ce mananca ? sau mai bine zis mananca ?
butcky
QUOTE (ionusunt @ Jun 22 2007, 06:47 PM) *
0745 692 141 -BATZ

pai sun si ce-i zic??? sad.gif

QUOTE (n3o @ Jun 22 2007, 09:19 PM) *
nu mai are ce sa le dea de mancare ? da "propietarii" sa zic asa ce mananca ? sau mai bine zis mananca ?

E o jegoasa proprietara mad.gif
butcky
Pe baiat l-am dat dar nu prea imi place de cei care l-au luat! sad.gif Daca intr-o saptamana vad ca nu e ok, il iau inapoi!
Nu vrea nimeni catelusa? Sigur e caniche si e fff ascultatoare si cuminte! O "livrez" la domiciliu curata, parfumata, deparazitata si cu lesa! Asa l-am dat si pe celalalt! tongue.gif
n3o
de ce nu ii faci o poza ... poate se da mai repede asa smile.gif
batz
QUOTE (ionusunt @ Jun 22 2007, 06:47 PM) *
0745 692 141 -BATZ

hahaha hai frate...tongue.gif am destui nu mai vreau laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.