Help - Search - Members - Calendar
Full Version: piese e30 foarte ieftine
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
butcky
Preturi SUPER mici!!! rolleyes.gif

VREAU SA ELIBEREZ GARAJUL!!!!!!!!!! SUPER REDUCERI!!!!!!!!!!

Mai am alte 1 milion de piese care nu apar in poze!!! URGENT!!!!!!!!!!!!! IEFTINNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!

APROAPE MOKA!!! cool.gif

0722.526.534
mertan
sa vedem ce super reducere zici tu. aca am zis primu de piese.

instalatia electrica de ep 2.5-ul ala. plasticul de sub bord.
Rotti
cat vrei pe bobina?
mertan
hai frate zi un pret nu mai fi nebun
Ionut
vreau si eu o flansa in stare buna de la amortizorul din fata....defapt perechea daca e... smile.gif
butcky
QUOTE (mertan @ Jun 21 2007, 08:34 AM) *
sa vedem ce super reducere zici tu. aca am zis primu de piese.
instalatia electrica de ep 2.5-ul ala. plasticul de sub bord.

plastic de sub bord nu mai am sad.gif
instalatia electrica am taiat-o. Daca o vrei jumulita ti-o dau tongue.gif

QUOTE (Rotti @ Jun 21 2007, 10:08 AM) *
cat vrei pe bobina?

suna-ma si ne intelegem noi! 0722.526.534

QUOTE (Ionut @ Jun 24 2007, 11:18 AM) *
vreau si eu o flansa in stare buna de la amortizorul din fata....defapt perechea daca e... smile.gif

am dar sunt pe amortizoare Call me!
Ionut
ok...pastreazale pentru mine pana pe 25 iulie, cand ma intorc in tara.... smile.gif
Costynnn
salut. am luat de la tine acum ceva timp , cardanul ala smile.gif .... m-ar interesa un pret , pentru oglinda interioara, torpedou complet , amortizorul mic ce tine capota , mercic smile.gif
butcky
QUOTE (Costynnn @ Jun 25 2007, 05:28 PM) *
salut. am luat de la tine acum ceva timp , cardanul ala smile.gif .... m-ar interesa un pret , pentru oglinda interioara, torpedou complet , amortizorul mic ce tine capota , mercic smile.gif

Te pot ajuta doar cu primele 2. Suna-ma la 0722.526.534 si iti fac un pret fff bun!
Roby_325
Arcuri sport de E30 ai?
walde
salut am si eu nevoie de aripa stanga, far stanga, bara fata normala ( daca ai ) si stop mic de pe partea stanga pt e30 . ms
butcky
Nu vrea nimeni piese de e30?
Am suporti de bara fata (aia mari metalici) + suportii de plastic de pe lateral pt bara spate, bara spate completa, manivela trapa, parasolarele din interior, fete de usi negre pt 4 usi, cardan + flansa, bancheta cu cotiera, aeroterma completa si muuuuuuulte altele!
Peter Pan
ai asta?
butcky
QUOTE (Peter Pan @ Jul 5 2007, 06:59 PM) *
ai asta?

Ala il cumperi nou!!!
Alfa
zi cat vrei pe bara spate si suporti de bara fata!
butcky
QUOTE (Alfa @ Jul 5 2007, 07:38 PM) *
zi cat vrei pe bara spate si suporti de bara fata!

1 milion rolleyes.gif E completa!

Suportii nu-i gasesc sad.gif
ionusunt
QUOTE (Peter Pan @ Jul 5 2007, 06:59 PM) *
ai asta?

e vreo 6 700 d mii...nush de ce nu ti l-am luat atunci o data cu ala de la radiator....
butcky
SUPER OFERTA!!!!!!!!! 100 EURO TOT TOT TOT cu transport inclus oriunde in Bucuresti!!!! rolleyes.gif
TOT CE AM IN GARAJ: bari, usi, interior, plasticaraie, tot tot tot!!!!!

0722.526.534 FFFFFFF URGENT!!!
alexb32
mai bine faci doatii laugh.gif
robert_tzara
cauta-mi capacele de la faruri ca deja m-am saturat sa ma duci cu vorba este chiar nesimtire din partea ta sa stau fara faruru de 2 luni !!!
chiar este urgent si nu am gasit in alta parte ( defapt nu ma intereseaza sa iau din alta parte le vreau pe cele de la tine )

0723730099- asta e nr meu asa ca ai amabilitatea si du-ti treaba pana la sfarsit asa cum am facut-o si eu hang.gif
butcky
QUOTE (alexb32 @ Sep 9 2007, 05:34 PM) *
mai bine faci doatii laugh.gif

Nu le-am furat! Am muncit pentru ele dry.gif Eu cand mi-am luat bari de la o anumita persoana de pe acest forum, a primit peste 5 mil. pe ele.
Din piesele care le vand, numai barile fac 3 milioane!!!!!!!!

QUOTE (robert_tzara @ Sep 9 2007, 06:48 PM) *
cauta-mi capacele de la faruri ca deja m-am saturat sa ma duci cu vorba este chiar nesimtire din partea ta sa stau fara faruru de 2 luni !!!
chiar este urgent si nu am gasit in alta parte ( defapt nu ma intereseaza sa iau din alta parte le vreau pe cele de la tine )
0723730099- asta e nr meu asa ca ai amabilitatea si du-ti treaba pana la sfarsit asa cum am facut-o si eu hang.gif

Nu inteleg de ce vorbesti asa dry.gif mad.gif Nu era mai bine sa-mi fi adus tu piesele inapoi si sa-ti fi dat banii dry.gif Imediat ce ai luat servo pe un pret de R A H A T, am auzit vorbe ca nu ar fi bun si ca te-am tepuit dry.gif O sa-ti dau si capacele alea cand ajung sa fac curat prin garaj! disdain (2).gif
robert_tzara
Nu inteleg de ce vorbesti asa dry.gif mad.gif Nu era mai bine sa-mi fi adus tu piesele inapoi si sa-ti fi dat banii dry.gif Imediat ce ai luat servo pe un pret de R A H A T, am auzit vorbe ca nu ar fi bun si ca te-am tepuit dry.gif O sa-ti dau si capacele alea cand ajung sa fac curat prin garaj! disdain (2).gif
[/quote]
================================================================================
================================================================================

NU vrei sa-mi dai si vreo 2 palme,( este ceva ce-mi apartine din monent ce le-am platit, cat despre facutul curateniei in garaj daca faci la anu ? nici macar la tel nu raspunzi ai fi putut sa-ti faci timp in 2-3 luni de cand am luat alea de la tine iar cat despre teapa cu caseta ce vorbe sa-ti auzi ca doar eu ti-am dat telefon si ti-am zis ca e ceva in neregula cu ea suruburi lipsa care nu se gasesc la magazin si ruginita , ca sa nu -ti repet de faruri ca ai ramas ca la dentist cand ti-am zis ca sunt unu de un fel si celalalt de alt fel ,asta zic ca e greseala mea ca nu m-am uitat oricum nu esti usa de biserica) ai ideee cum e sa faci cate 700 km la 2-3 zile cu masina fara faza lunga noaptea? nu vreu sa-ti le dau inapoi ca nu le-am luat cu imprumut !!!

asa ca astept sa ma contactezi sa-mi spui ca in sfarsit ai gasit 2 am,arate de capaccat despre factul sati dau
butcky
Caseta era ruginita? Si atunci de ce e pe masina? De nu mi-ai adus-o inapoi? Functioneaza acum? wallbash.gif Eu stiam ca e "stricata", dar am vrut sa dau teapa! Sunt satul de oameni care vorbesc doar ca sa se afle in treaba, asa cum a fost si cu motorul de M5 si spuneau ca e terminat, ruginit si rupt pe la curse si ca ei cunosc motorul. Uite ca motorul a fost si inca este PERFECT chiar daca a zacut 1 an intr-o curte!!!

Suruburi lipsa? Cumva e vorba de suruburile cu care se prinde caseta? Nu cred ca erau incluse in pret! disdain (2).gif Si daca ai vazut ca nu sunt, trebuia sa nu o cumperi!!! Crezi ca acele suruburi nu se gasesc la magazin? Crede-ma ca gasesti ce vrei la magazin!

Farurile nu sunt la fel? Cum asa? Unu-i de Porsche si altu-i de Bmw? Cred ca ambele sunt de BMW e30 >'87 cu lupa si smiley, doar ca unul e Hella si altul e Bosch. Te-ai uitat la ele cand le-ai luat? dry.gif Eu imi aduc aminte ca te-ai uitat!

Ca sa nu mai vorbesc cat costa real farurile de e30 si caseta de servo si la ce bani le-ai luat de la mine... annoyed_h4h.gif

Daca nu esti multumit de ce ai cumparat de la mine si crezi ca ti-am dat teapa, te rog acceseaza linkurile de mai jos:

http://www.anpc.ro/anpcro/index.php

http://www.protectia-consumatorilor.ro/reclamatii.php

p.s. Te rog nu-mi mai strica topicul! Foloseste PM-ul daca mai ai ceva de spus!
powerbmw2001
QUOTE (Roby_325 @ Jun 25 2007, 10:28 PM) *
Arcuri sport de E30 ai?

am eu o suspensie sport de e 30 de pe o masina de germania.0744618797
butcky
Am carat toate piesele din garaj in spalatoria blocului, pentru ca mi-au disparut niste scule si piese sad.gif

Am dus 3 bene de dacia papuc pline varf. Eu zic ca meritau 100 euro toate. Vandute separat faceau mai mult de 500 euro.

Am vandut azi cateva si deja am scos suta aia smile.gif
capitanu
Cat vrei pe vasul de expansiune?
butcky
Se da in seara asta! Astept sa ma sune sa ne intalnim. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.