Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Muzeu BMW
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Old generation
bartro
Am avut ocazia sa trec pe la muzeu de BMW in Munchen, iata niste poze (facute cu telefon). O bere pentru cine care stie ce masina e aia albastra pozat prin geam.
INTERCEPTOR
ai facut poza naspa.seamana nu sunt sugur cu un bmw 700
dar parca ala avea botul plin
asta vad ca are guri de aer nu stiu nu prea imi dau bine seama.bine ca ne ai adus poze niste masini nu ne aduceai
INTERCEPTOR
din ce pare patratoiu cred ca are 4 usi deci nu poate sa fie 700 lsc sau ls.daca are 4 usi atunci e inaintea la 2000 tii si poate sa fie o panarama de 1700 ls de prin 65 67
INTERCEPTOR
mai sunt dastea super rare
INTERCEPTOR
cu asta va omor.un trike bmw din 1933 nici nu stiati ca exista asa ceva:PP si o motocicleta mai noua prin 90
io'sŪ
exact asta e masina !
INTERCEPTOR
si ca sa terminam cu smecheria.
este Isetta din 1959 . 8.226 cmc 730 CV.cauciuc fata BF-Goodrich 215/60 R14 si spate Sumitoma HTRZ II 285/35Z R18 cam atata aveam d espus

site u asta e super tare . www.bmw2002.nl

da dar berea vine la mine:P
io'sŪ
ohmy.gif ohmy.gif
pt drag race !
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jun 21 2007, 01:14 AM) *
...
da dar berea vine la mine:P

Hai bine, consider ca ai fost destul de aproape cu 1700.

E un BMW 2004 produs in Africa de sud, care era bazat pe Glas 1700.

Ai castigat o bere rolleyes.gif

Poza e naspa pt ca nu era partea din colectie, era undeva bagat la un garaj pt resaurare.
SILE
ce bmw e ala din prima poza????? ca e super tare laugh.gif . oricum misto de tine si eu as vrea sa merg
bartro
QUOTE (SILE @ Jun 21 2007, 11:47 AM) *
ce bmw e ala din prima poza????? ca e super tare laugh.gif . oricum misto de tine si eu as vrea sa merg

E un 328 mille miglia parca.
Daca esti in Munchen merita, altfel nu, e de fapt micut. Intrare e 2 Euro :-) .
SILE
sad.gif sunt trist ma gandeam ca e ceva gigant ceva mare si ametitor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.