Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND ORICE PIESA BMW E12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Mihai_AMD
Vand orice piesa din dezmembrare 2 bmw e12.piese motor+anexe 1.8 si 2.0 benzina.foarte ieftin!!! si piese caroserie
nooka
QUOTE (db85amd @ Jun 19 2007, 11:47 PM) *
Vand orice piesa din dezmembrare 2 bmw e12.piese motor+anexe 1.8 si 2.0 benzina.foarte ieftin!!! si piese caroserie

M ar interesa unele piese ..BARA FATZA SPATE DACA ARATA BINEE, INTERIOARE, PE LA PORTIERE AM NISTE PROBLEME S AU BLOCAT 2 USI SA VAD CE I STRICART, SI CHIEDERE DACA AI BUNE, LA FEL NU MI MERGE BINE INCUIETOAREA LA PORTBAGAJ, SI MA INTERESEAZA O STEMA SI OCHELARII
Mihai_AMD
QUOTE (nooka @ Jun 25 2007, 02:26 AM) *
M ar interesa unele piese ..BARA FATZA SPATE DACA ARATA BINEE, INTERIOARE, PE LA PORTIERE AM NISTE PROBLEME S AU BLOCAT 2 USI SA VAD CE I STRICART, SI CHIEDERE DACA AI BUNE, LA FEL NU MI MERGE BINE INCUIETOAREA LA PORTBAGAJ, SI MA INTERESEAZA O STEMA SI OCHELARII

ufff.nici nu mai stiu c sati zic..usi nu am desfacute,leam dat,dar am pe alta masina,doar de spate.mai bine tias da doar broastele si clemarierele k nu as desface usile k apoi imi ploo in masina.masca fatza am..parca e un pic rupta dar nu s vede..chederele si ele nu sunt fff bune..poate iti faci drum p la mine la gaesti si masc si chedere ti le donez.incuietoare d portbagaj am av 3 leam dat:(
am si bari,la fel nu sunt excelente
0767451624 sunama si vb

am si piese motor:carbutator 4 camere pt 520,electromotor,delco,alternator,bobina,pompa benzina,radiator cu dop pt 1.8,etc le dau ieftin
Sportivu
Mai este valabil anuntul? Daca DA, ma gandeam sa-ti fac o vizita si sa imi iau cam ce am nevoie biggrin.gif (adica multe chestii pentru mintea mea bolnava) smile.gif

Astept un raspuns.
Mihai_AMD
QUOTE (Sportivu @ Jul 1 2007, 04:44 PM) *
Mai este valabil anuntul? Daca DA, ma gandeam sa-ti fac o vizita si sa imi iau cam ce am nevoie biggrin.gif (adica multe chestii pentru mintea mea bolnava) smile.gif

Astept un raspuns.

sunama la 0767451624 si iti zic ce am si ce n ca sa nu vi degeaba
05aBi
o elice pentru motorul 2.0 m20 gasesc pe la tine ? smile.gif
Mihai_AMD
QUOTE (05aBi @ Jul 9 2007, 07:04 PM) *
o elice pentru motorul 2.0 m20 gasesc pe la tine ? smile.gif

mah eu am av un e12 520 carburatie din '79 si lam dezmembrat.am elicea de la el dar n u stiu daca e originala,e can mica fata de motoru de e28 m20 injectie..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.