Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pentru broscari si hipioti :P
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
ionusunt
de vanzare :1 .broasca modelul german ,cu geam mic si triunghi la portiera,fab 1963,motor 1600 racit cu aer,kit esapament sport (o firma care face pt vbroaste d-astea,nush cum ii zice),aspect 100%clasic,vopsea+tinichigerie+interior reconditionat,motorul merge perfect o ia la cheie,culoare rosu cu int gri deschis,1700 euro neg
2vw bus t2 westfalia,1976,stare tehnica 100% impecabila,necesita vopsea ca a fost vopsit f urat,toate accesoriile din spate la locul lor(pat chiuveta masa aragaz etc),motor 1600 racit cu aer,acoperisul se desface la 45 de grade si se face un fel de cort,ideala vacante.4200 negociabil
georgem
Vezi ca pe vwforum e o sectiune Aircooled unde sunt multi pasionati de broaste... Poate pui si acolo anuntul wink.gif
ionusunt
QUOTE (georgem @ Jun 19 2007, 08:51 PM) *
Vezi ca pe vwforum e o sectiune Aircooled unde sunt multi pasionati de broaste... Poate pui si acolo anuntul wink.gif

mersi.o sa imi fac cont acolo si o sa pun anuntul smile.gif
TiL
Bijuterii. Pui de Porsche biggrin.gif
VW bus camper van... se gaseste asa ceva la noi wub.gif
ionusunt
QUOTE (TiL @ Jun 21 2007, 06:51 PM) *
Bijuterii. Pui de Porsche biggrin.gif
VW bus camper van... se gaseste asa ceva la noi wub.gif

da.am si locuit in ea e super tare :)si merge f frumos..100 pe A2 laugh.gif
TiL
Mda... 1600 e cam mic pentru busul asta echipat.
Am incercat odata pentru un prieten un bus chel cu motor de 2000. M-am distrat pe cinste, sunetul de boxer racit cu aer e inconfundabil. Dar tot puturos era. Ce-i bine la astea e ca nu-ti faci probleme "bai mi s-a dezechilibrat roata, tremura masina la 120" biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (TiL @ Jun 22 2007, 01:03 PM) *
Mda... 1600 e cam mic pentru busul asta echipat.
Am incercat odata pentru un prieten un bus chel cu motor de 2000. M-am distrat pe cinste, sunetul de boxer racit cu aer e inconfundabil. Dar tot puturos era. Ce-i bine la astea e ca nu-ti faci probleme "bai mi s-a dezechilibrat roata, tremura masina la 120" biggrin.gif

pai abia broasca merge 130 cu motor de 1.6 si esapament empi(asta e firma de accesorii sport pt vwuri dastea ) biggrin.gif dar oricum zici ca ai 300 la ora in ea tongue.gif
TiL
Masina de senzatii. Suna ca un Porsche si te zguduie ca un Ferrari laugh.gif
INTERCEPTOR
uite una care nu e de vanzare:P
nmg
Cauciucurile de pe spate ma omoara laugh.gif Se cunoaste ca omul e racer !
iMAGiNE
nu stiu de ce am senzatia asta dar cand vad masina aia parca vad un mormand de gunoi cu roti
ionusunt
eu cand vad multa fibra de sticla pe orice masina parca vad un morman de gunoi....cand vad o masina veche vad istorie .... si lucruri mai frumoase decat astazi.chiar daca sunt rruginite ...
LE -broasca s-a dat si vai si amar de ce soarta are sad.gif R.i.P
Busul e inca de vanzare pret fff negociabil.
316i
QUOTE (norbbi77 @ Feb 18 2008, 06:01 PM) *
Pentru ca esti un taranoi...pur si simplu!

Hai sa nu sarim parleazul. smile.gif
Gaseste si tu cuvinte mai fine in exprimare. smile.gif
CRM112
dupa ce-am vazut gumball 3000'ul din 2005 parca mi-as dori un vw bus din asta ca sa-i pun un v12 sub pat smile.gif

".....soferu' ! cat avem ?!
.....130mph!
.....da-i a 5-a!"
lgh (12).gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.