La intersectia de la Piata Domenii cu Bd Ion Mihalache, am plecat pe VERDE de la semafor, iar idiotul a trecut bine mersi pe rosu si a intrat in mine (dreapta spate).
Bun. Ne dam jos, masina boului (dacia berlina) distrusa, la modul capota motor incretita, radiator spart ziceai ca a explodat. Eu , usa dreapta spate infundata si aripa dr spate infundata. Pana aici oarecum ok.
Vorbesc cu individul ca sa mergem maine la politie ca acum io am niste invitati iar el trebuia sa isi duca plodul acasa. Ma intorc acasa si ma pun pe consumat berile si alte alea, iar pe la 9 seara ma trezesc cu boul la usa, ca el vrea sa mergem acum la politie.....

Dupa declaratii si asa mai departe ne-au pus sa suflam in fiola :eek: am iesit cu 0,46 in aerul expirat. Acum a inceput circul.... in fine m-au dus gaborii cu masina de politie la IML, sa imi ia sange ca sa se dovedeasca daca am baut inainte sau dupa accident. La ora 1 dimineata mi-au luat prima proba de sange iar la 2 a doua.... Pana una alta mi-au retinut permisul, iar miercuri sa merg la udriste sa imi vad analizele.....
Acum sunt in super cacat, am masina busita, dovada nu am inca, permis retinut si eventual mai decid baietii ca imi iau permisul, sau mai rau ma baga pe penal..... (aerul expirat inmultit cu 2 = 0.92 alc in sange, limita legala e cam 0.80)
Io nu stiu cum pot dovedi astia ca am baut inainte sau dupa.... sunt disperat !
SI NU DIN VINA MEA !