Help - Search - Members - Calendar
Full Version: scimbat totul de la e28 la e12
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
mah de curand am luat de la un neamt care a plecat la el in germania un e28 520i cu care el a mers aici cu nr rosii cam un an.am carte de identitate p numele lui.eu am un e12 518 cu motor nu f bun si as vrea sa iau d p e28 motorul si cutia si absolut tot c s poate-interior,bord,si alte piese.am sanse sa iau si toata partea electrica?adica sami mearga indic de consum,vitezometrul,turometrul sc mai..tot bordul?eu sunt fff priceput dar macar sa stiu are rost sa ma chinui?
Rotti
poti sa iei multe lucruri de pe e28, dar va fi nevoie de ceva modificari pt a le pune la tine, daca sunt puse calumea bineinteles ca va fi totul functional. diferentialul va trebui sa-l schimbi, nu stiu de ce adaptari va fi nevoie pt a-l pune pe cel de e28. bafta.
TiL
Cred ca electrica si bordul se potrivesc fara probleme prea mari. La fel si restul interiorului. Un detaliu: mie imi plac mai mult fetele de usi de E28, dar avand suprafata superioara atat de mare, emana cam multa caldura cand le bate soarele. La E12 sigur dogoresc mai putin, dar nu stiu cat conteaza tongue.gif

Despre diferetial si puntea spate nu stiu nici eu ce sa zic.
INTERCEPTOR
merge pui puntea de e 28 cu tot cu diferential o sa ai de munca
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.