Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naluca...
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
poleposition
Omeni buni... mi se intampla ceva ciudat in ultima vreme :paranoid:

De vreo 2 luni incoace, aproape zilnic ma intalnesc pe strada in zona in care locuiesc eu - Domenii, Ion Mihalache - cu un BMW negru super lucios, E34...

Este condus de o domnisoara, la un mod ce nu ati mai vazut... astazi a dat un burnout de nu imi venea sa cred si conduce, de fapt piloteaza :eek: intr-un mare fel.

Tot incerc sa o prind sa intreb ce masina este aia ? ce motor ? ca se misca incredibil. Pe spate nu scrie nimic, dar cred ca e M5 :cool:

Deci este un E34 negru, super intretinut cu nr B - XX - BMM!

Stiti ceva de masina asta ? ca parca sunt in zona crepusculara in ultima vreme :retard:
florin83
pai ia vezi, poate o acostezi si o indrumi incoa.. unii nu si-au gasit perechea, altii vor sa invete tehnici de pilotaj.. :unibrow:

un m5 arata asa :cool:
alexandru_83
pai si ce e ciudat in chestia asta? smile.gif
alearga fata si cere-i numarul de telefon...considera ca ai noroc :cool:
mikilol
QUOTE (poleposition)
Omeni buni... mi se intampla ceva ciudat in ultima vreme  :paranoid:  

De vreo 2 luni incoace, aproape zilnic ma intalnesc pe strada in zona in care locuiesc eu - Domenii, Ion Mihalache - cu un BMW negru super lucios, E34...

Este condus de o domnisoara, la un mod ce nu ati mai vazut... astazi a dat un burnout de nu imi venea sa cred si conduce, de fapt piloteaza  :eek: intr-un mare fel.

Tot incerc sa o prind sa intreb ce masina este aia ? ce motor ? ca se misca incredibil. Pe spate nu scrie nimic, dar cred ca e M5 :cool:  

Deci este un E34 negru, super intretinut cu nr B - XX - BMM!

Stiti ceva de masina asta ? ca parca sunt in zona crepusculara in ultima vreme  :retard:

sa inteleg ca suntem vecini???....nu, nu sunt eu dom'shoara cu bmw-ul negru...dar stau la piata 1 mai...am stat 3 ani si in Domenii...hmm..bmw negru BMM zici?...nop...don't ring a bell...n-am vazut asa ceva pe la mine..daca o vad te anuntz..tongue.gif
poleposition
Da, cred ca suntem vecini, eu stau pe Sandu Aldea... am B 41 NVJ biggrin.gif
alexandru_83
acum ca ai spus adresa si nr de la masina o sa te viziteze hotii smile.gif
cristic
ar fi culmea sa o prind / cunosc eu care sunt la cel putin 60km distanta biggrin.gif
Ionut
se pare ca toti 3 suntem vecini...eu stau la piata la chibrit si merg foarte des pe sandu aldea, dar nu prea mi-a sarit in ochi masina ta...dar de acum incolo o sa fiu mai atent... smile.gif
poleposition
Super misto, hai sa ne adunam si pe gasti de cartier biggrin.gif , masina mea sta in fata unei case albe si de obicei este parcata o nova rosie in fata :unibrow: ...
mikilol
lasand fata misterioasa cu bmw negru...vecinilorrrrrrrr de cateva zile ma tot intalnesc pe 1 mai zona miciurin cu o superbitate de seria 5 gri metalizat...prima oara am zis ca e M5-ul nou...dar nu e...are cu kit bestial pe el...arata mai bine decat un M5 si are nr de AG...chiar sambata era parcat la miciurin vis-a-vis de ICI...si in seara asta ne-am intersectat p'acolo...merita vazut...e fitza rau BMW-ul...pacat ca n-am cum sa-l prind sa-i fac niste poze ...super tare kitu'... :crybaby:
P.S. am stat vreo 3 ani la Domenii pe str Av. Ion Marasescu(stateam in vila din spatele blocului care acum 1.5ani a bubuit de la gaze...hihi)...si iarna mergeam la Cont Vert(parca asa se scrie) pe Sandu Aldea...la Michele..acum m-am mutat inapoi la ai mei pe 1Mai...
sixx
Coin Vert - best lebanese food in town smile.gif
poleposition
Daca iti place papa libaneza, incearca la Picollo Mondo, pe clucerului in spate la piata 1 Mai... laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.