Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bravo BMW
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
ionusunt
QUOTE (enucos @ Jun 17 2007, 05:46 PM) *

thumbup.gif celb (15).gif
n3o
intradevar v10-ele dupa m5 si m6 este o piesa de motor in comparatie cu alte motoare v10 aproape identice de la alte mari firme producatoare gen lamborghini dar si cutia il ajuta extrem de mult ... se stie ca este cea mai rapida cutie secventiala din lume la masinile de serie, performante neegalate nici macar de marile masini italienesti de la ferrari , cat despre motorul 335 3.0 biturbo din ce am vazut pana acum mi se pare o minune de motor ... un SUPER consum si performante aproape egale de ale unui m3 e46 ... BMW-ul dovedeste inca o data ca nu trebuie sa aiba statutul de super masina exotica sa aibe niste costuri de intretinere si piese la preturi astronomice si nici un pret de catalog care sa te dea pe spate chiar dk porti pe mana un inel cu diamant si telefon placat cu aur
SILE
si eu care credeam ca sa cam dus bmw-ul pe p--a. vad ca ma insel smile.gif . oricum ma bucur mul sa aud asta. oricum eram cam suparat ca credeam ca lea luat-o concurenrta inainte. ce pot sa zic decat: BRAVO BAIETI. TINETI-O TOT ASA.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.