Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De vanzare e30 - 324td
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
butcky
Am gasit un urs frumos si la pret cat de cat acceptabil wink.gif Poate e interesat cineva.

BMW 324 2,3 TD 115CP NEGRU
Pret: 3,800 EURO An fabricatie: 1990
Carburant: Motorina
Rulaj: 180,000 km
Capacitate: 2,340 cmc
Putere: 115 CP
Inmatriculata RO

Dotari:
CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; AER CONDITIONAT; TRAPA; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA;
LINIE AUDIO BLAUPUNKT,CASS+MAG.10 CD-URI,[FILTRU AER,MOTORINA,ULEI SCHIMBATE]ULEI+SEMERING CUTIE SCIMBATE;CAP HIDRAULIC SCHIMBAT+DIUZE NOI ,AZI14 06 2007 SHIMBAT DISC AMBREIAJ NOU,AERUL CNDITIONAT MERGE FARA PIERDERI,PRESURI+HUSE NOI

ARBANAS MARIUS
EMail: arbanas.marius@yahoo.com
Telefon: 0728324472 / 0727890168

http://www.autovit.ro/html/2/4/8/4/572484.php
TiL
Cred ca turbina-i muci si motorul forjat. Altfel nu explic chestia neagra din partea inferioara a evacuarii, care mie-mi pare scurgere de ulei.
316i
Sau poate sa fie o umbra. lgh (24).gif
enculescusorin
QUOTE (316i @ Jun 15 2007, 07:39 PM) *
Sau poate sa fie o umbra. lgh (24).gif

nu e in stare asa buna...dupa cum spune propietarul...singurul lucru ar fi ceara pe care a dat-o inainte sa-i faca poze...si pe langa asta...masina asta acum ceva timp era benzinar...si alerga ca toti dracii...acum bag de seama ca e diesel...si ca se vinde la pret de pisicuta....si alta chestie...e in mehedinti de o gramada de timp, de 4-5 ani...si vad ca are tot numere de GOrj blink.gif
TiL
Proprietarul nu minte, ca nu spune nicaieri: stare tehnica perfecta.
Va dati seama cate mai sunt de schimbat pe langa cele cateva filtre,simeringuri si duze schimbate (oare?) biggrin.gif

Vlad, faceai misto de vanzator, nu? tongue.gif
enculescusorin
QUOTE (TiL @ Jun 16 2007, 09:54 AM) *
Proprietarul nu minte, ca nu spune nicaieri: stare tehnica perfecta.
Va dati seama cate mai sunt de schimbat pe langa cele cateva filtre,simeringuri si duze schimbate (oare?) biggrin.gif

Vlad, faceai misto de vanzator, nu? tongue.gif

nu spune da la pretul asta se subintelege... biggrin.gif
ionusunt
http://www.autovit.ro/html/7/4/3/5/567435.php

mai degraba asta e mai interesant
TiL
Daca e cum scrie la anunt, chiar merita. 200.000 km e ok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.