Help - Search - Members - Calendar
Full Version: far bmw,hella sau bosch
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
batz
mi sa ars un far,aveti idee de unde iau si eu maine un far?bosch sau hella? si cam p la ce bani?
ionusunt
BA! schimba becul.. laugh.gif cum sa iti iei alt far? lgh (24).gif lgh (24).gif lgh (12).gif lgh (12).gif
butcky
Ce tare!!! smile.gif))))))))))))))))))))))))
TiL
Se poate muta la aricii veseli laugh.gif

Sau ramanand oarecum ontopic, ca tot mi s-a ars si mie un "far", ce becuri recomandati in afara de Philips Vision Plus. Eventual ceva echivalent de la OSRAM?
De unde pot lua?
ionusunt
QUOTE (TiL @ Jun 11 2007, 11:36 AM) *
Se poate muta la aricii veseli laugh.gif

Sau ramanand oarecum ontopic, ca tot mi s-a ars si mie un "far", ce becuri recomandati in afara de Philips Vision Plus. Eventual ceva echivalent de la OSRAM?
De unde pot lua?

sunt unele nemtesti in cutie albastru inchis cu galben...nu mai stiu numele...sunt bune eu am la toate luminile d-alea..leam schimbat simultan
TiL
Am uitat sa spun ca am H4 pe faza scurta.
batz
QUOTE (ionusunt @ Jun 11 2007, 07:05 AM) *
BA! schimba becul.. laugh.gif cum sa iti iei alt far? lgh (24).gif lgh (24).gif lgh (12).gif lgh (12).gif

dle doctor teai prajit iti dai seama ca la bec ma refer:)))) ca doar nu imi iau fata cu totusi dak tot e ars becu sa imi iau si spoiler ca plm wink.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ Jun 11 2007, 12:39 AM) *
mi sa ars un far,aveti idee de unde iau si eu maine un far?bosch sau hella? si cam p la ce bani?

TI S-A ARS UN FAR .de unde iei far.farurile hella si bosch sunt..becurile nu laugh.gif
una e becu una e faru ..oricum asta e din greseli invata omu laugh.gif
batz
ma scuzi ca teai nascut destept domnule b;)
TiL
Ce stiti de Tungsram? Am gasit la 250.000 perechea, unele care zic ca dau +60%.
OSRAM si Philips nu-s pe stoc.
Tytus
Philips vision plus,mi-am pus eu pe faza lunga si sunt foarte misto
acum au aparut si philips racing care sunt cica si mai tari
Ai xenon pe scurta?
TiL
Am instalatia originala de E28 iar becurile pe care le caut o sa le pun la faza scurta. De unde ai luat VisionPlus-urile?
Tytus
La xenon ma referam la Dl Batz.Le-am luat de la Augsburg Titulescu cand exista.Si acum plang dupa sediul ala mad.gif
batz
nu am xenon am BECURI normale!!!!:))
Tytus
QUOTE (batz @ Jun 11 2007, 02:26 PM) *

Xenonul are becuri anormale? evil (1).gif Ai casco?poate faci un accident la faruri cica se mai schimba cu faruri cu xenon...asa am auzit...e cam 35 de mil unul nou cu xenon:D
georgem
QUOTE (TiL @ Jun 11 2007, 11:36 AM) *
Eventual ceva echivalent de la OSRAM?

Osram SilverStar am auzit ca sunt bune. Tot de pe la benzinarii...
ionusunt
QUOTE (batz @ Jun 11 2007, 02:26 PM) *

ai fost mega distractiv domnule BATZ biggrin.gif vezi vision plus alea sunt cele mai bune,sau alea racing.eu cand miam luat vision plus nu aveau decat albastre....si miam luat altceva...alea nemtesti ( BECURI smile.gif )
farurile noi intr-adevar sunt scumpe,becurile pana in 30 ron visionplus de la pilips ,alea normale sunt vreo 90 d mii (asta daca ai tot H4-gen vezi ce becuri ai ca sunt mai multe tipuri de bec-faza scurta sau lunga?-eventual schimba-le pe amandoua(becurile la care ai problema-faza scurta,aia lunga ,tu stii,sa nu fie diferenta de putere )

@batz-ba nu te mai ataca bre asa ce dreaq ! tongue.gif glumim si noi,si acum chiar daca credeai ca trebe schimbat tot blocul optic(farul)era de inteles frate...nimeni nu se naste invatat..ce crezi ca eu la volvo stiam sa schimb vreun bec in primele 4 5 luni?nu frate...doar sa o conduc ca ultimu prost stiam...sad.gif

faza a fost tare ,eu unu am ras grav azi dimineata,pt ca asta se intelege.nu se mai aprinde becu,schimb faru biggrin.gif
batz
e faza scurta:) becul pt faza scurta....frate eram....putin nervos,ma certasem cu retardu d gheorghe si nu dormisem.cei drept mam exprimat dubios,eu la bec ma refeream:)))
desi acum cand recitesc intradevar e amuzant:)) faru las schimba dar cu unu xenon si mai ales cu semnale albe:)) si leduri p spate:))))
TiL
Am H4 pe scurta si H7(?) pe lunga.
Pana una-alta am comandat Tungsramurile la 250.000 perechea. Nu cred ca or sa ma dezamageasca, mai ales la banii astia.

M-am lamurit cu becurile albastre. Imi luasem o pereche din benzinarie, spaniole, cu o tenta slaba (in comparatie cu restul chinezariilor de pe piata) spre albastru, care mai ziceau si ca dau +30% wallbash.gif . Aveau o lumina frumoasa, unii ma intrebau daca am xenon laugh.gif dar pe afara, noaptea, luminau mai slab decat cele vechi, normale.

Mai am un var care se plange de xenonul de pe Octavia I pe care tocmai a luat-o SH. Tot asa zicea "se vede frumos, alb, dar parca nu vad la fel de bine". Dar acolo nu ma bag, cert e ca dup-aia a schimbat unul din becuri, care probabil se arsese: pret 290 ron.
georgem
QUOTE (TiL @ Jun 11 2007, 04:14 PM) *
Am H4 pe scurta si H7(?) pe lunga.

Eu stiu ca H4 sunt cele care au 2 filamente, unul pentru faza scurta si unul pentru faza lunga. Asa am eu pe Audi 80.
TiL
Da, exact asa e. Dar nu e folosit decat filamentul de faza scurta, celalalt nu e conectat din fabrica. Am tras eu un fir si pentru el, dar se pare ca nu facea contact perfect si s-a incins. Probabil asa s-a ars unul din becurile albastre.
Darren
QUOTE (georgem @ Jun 11 2007, 03:32 PM) *
Osram SilverStar am auzit ca sunt bune. Tot de pe la benzinarii...

Osram Sylvania SilverStar sunt cele mai bune. Unde ai gasit asa ceva in ro??
butcky
QUOTE (Darren @ Jun 11 2007, 05:42 PM) *

Mi-am luat eu acum ceva timp de la METRO militari!
Darren
Merci, o sa ma duc sa ma uit la Metro.
Uite de unde am dedus faza cu "cele mai bune": http://www.bmwcca.org/members/AM/Template....ight&page=1
georgem
QUOTE (Darren @ Jun 11 2007, 05:42 PM) *

La Agip-ul de pe Barbu Vacarescu am vazut, dar mi-am luat Philips VisionPlus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.