Help - Search - Members - Calendar
Full Version: intrebare
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
batz
vreau sa schimb diferentialu si nu gasesc un lsd la un pret acceptabil mad.gif si sunt curios daca merge de e36 sau de altcva
Darren
La cum arata carcasa diferentialului, cred ca doar de E46 poti pune. Cel putin cel de E36 are alta prindere.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...;fg=05&hl=5
florin83
cum lsd pt e46 din fabrica nu exista (in afara de m3 care oricum nu se potriveste - alta punte) singura solutie e sa-ti faci unul custom dar costa destul de mult..

un exemplu de firma care face asa ceva - products - custom differentials
haristeas51
dar e46 din cate stiu are diferential blocant electronic sau cam asa ceva ...
cine stie mai bine sa ma corecteze
florin83
are dif open toata ziua... electronica (dsc) blocheaza rotile care se invart aiurea si iau din puterea motorului..
de ce crezi ca daca ramai inzapezit se scoate dsc-ul?
georgem
QUOTE (florin83 @ Jun 8 2007, 10:06 AM) *
electronica (dsc) blocheaza rotile care se invart aiurea si iau din puterea motorului..

Si dupa ce dai cateva ture printre jaloane miroase a frane incinse, desi nu le-ai folosit...
haristeas51
eu am vazut un e46 320d care dadea niste super cercuri blink.gif
florin83
pe nisip..
sau nu erau cercuri complete ci jumatati..
haristeas51
intradevar era ceva nisip pe jos dar cercurile erau super ( trageau amindoua rotile ) si aderenta o pierdeau amindoua in acelasi timp. Chiar am ramas surprins.
Sorin
de invartiti se invarte dar trebuie sa stie ala de la volan bine de tot smile.gif

iar cu bagat de blocabil in grup de e46 nu cred ca se poate
batz
sad.gif(sad.gif(sad.gif(sad.gif(sad.gif(sad.gif( trist. openu meu nu se duce nici in lateral dak iau curba brusca rau p piatra cubica...oricum nu asta e ideea. nasol...ms florin de site,ft tari baietii...o sa vad cum stau cu baniisi poate fac ceeva:)
florin83
se duce si al tau, nu fortezi destul tongue.gif
dar cand s-a dus nu mai e asa controlabila cum ar fi cu un lsd.

sunt destul de scumpe cele de pe site-ul ala, dar ai avantajul ca poti sa iti faci tu cum vrei totul la el. raportul, locking ratio, etc..
daca te hotarasti sa-ti faci unul poti sa pui si unul mai scurt putin. 330 are 2.93, adica cam lung.
nu o sa mai prinzi 250 (limitat), dar o sa ai suta in mai putin de 6.5 wink.gif
batz
bai miam calculat acolo p site un raport d 3.46 60%lsd ma duce in 3500:| ceea ce e mult...dar cu timpu vad...

al meu se duce da doar p ud.p uscat tre fortat mult si nu prea vreau

p.s. un raport mai scurt taie din viteza max? huh.gif
florin83
60% e mult cred, nu stiu cum o sa se comporte pe strada.. un m are 25%

diferential mai scurt = acceleratie mai rapida (treptele mai scurte - o sa iei viteza mai mica in fiecare treapta, dar o sa urce mai repede in ture), viteza maxima mai mica..
oricum de acceleratie te folosesti zilnic, pe cand viteza maxima o vezi mult mai rar..
batz
tare,oricum acceleratia e mult mai importanta smile.gif
o sa vad,chiar mi-ar placea un diff custom biggrin.gif
aa si nu neaparat 60% ca acolo scria 20%-60% la acelasi pret gen,deci probabil un 25-30% asa:)

oricum pana as face rost de banii aia.... mai e
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.