Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Claxon
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
xox
Ala cu Durango nu-i sanatos la cap.. si banui ca nici tu daca-ti montezi asa o nebunie in masina. Poate claxonezi odata langa vreo pitipoanca in jeep se sparie aia si trage de volan de se suie pe tine.. Sau mai faci vreun infarct la vreun mos in trafic..

Nu, corectie ala cu goarna de vapor e si mai dus blink.gif
ionusunt
bai nene tu vrei sa ne dai impresia ca mergi cu locomotiva prin oras? laugh.gif laugh.gif
comisaru
Am eu unul cu 5 goarne si compresor, mai old-school, productie 1985(cred); il am montat pe Lada biggrin.gif
SILE
daca iti montezi o sa platesti la amenzi pt deranjarea lisnistii publice de o sa te saturi.
TiL
Eu mi-as lua asa ceva. Pentru ca nu prea sunt genul de om care claxoneaza la orice, iar de obicei aia claxonati merita impuscati fuyou_2.gif Vreau sa-i doara cumva diablo.gif

Plus ca nu suport anumiti prieteni cam tarani care si-au luat logan si se bucura al dracu de mult ca au claxon mai tare ca al meu. Atat de mult se bucura ca trezesc toti vecinii.
SILE
tocmai vezi ca o sa trezesti vecinii si tocmai daia o sa platesti amenzi.sau de ex ce te faci daca esti la munte iarna si te apuci sa clacxonezi???clar o sa cada pietre sau zapada pe tine. si nu cred ca os a fie prea placut.
TiL
laugh.gif da, risti sa provoci avalanse. Stai linistit, ca nu-mi trezesc vecinii mei.
butcky
Am mai avut 5 goarne cu compresor pe dacia papuc dar le-am aruncat ca erau cam de manelisti sad.gif Candau "Oh Suzana" tongue.gif Le-am cumparat acum muuuuulti ani de la Prisma cu vre-o 1,5 mil (f mult la vremea aia).

Aratau ca astea
comisaru
Ale mele nu stiu ce melodie au, dar macar sunt cromate (ar da bine prinse direct de capota la ix tongue.gif ).
ionusunt
QUOTE (comisaru @ Jun 8 2007, 04:32 PM) *
ar da bine prinse direct de capota la ix tongue.gif

nu-i da idei laugh.gif
nmg
Mi-as lua si eu o goarna din aceea de tren sau de vapor cu conditia sa aiba un volum rezonabil .... to_pick_ones_nose2.gif

Desi, sa fiu sincer, cateodata imi vine sa-i claxonez pe unii de sa le cada geamul din spate ... evil (20).gif
n3o
ti-am mai zis 2 d'alea de vapor pe papuc biggrin.gif si ai terminat cu toata treaba ... acelasi lucru recomand si posesorilor de tico sau matiz laugh.gif ... sau scuter
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.